Сваляне на саит с линковете
Може и да тъп въпросът ми но не знам как да го направя. Искам да сваля саит с линковете до определено ниво. Чувл съм че има програма за това но не знам откъде да я взема. И ако има възможност след това свалената информация да се разлиства все едно си в ИЕ ще чудесно. Предварително благодаря
TeleportPro:
http://www.tenmax.com/teleport/pro/home.htm
сваля целия сайт до зададена от теб "дълбочина", запазвайки и структурата му
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Или още по готиния wget.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*26/05/2005*:* 09:27:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@XaMaB,
Обясни, моля те, малко по-подробно кои са му предимствата.
- конзолен интерфейс.
- работи и под линукс
- така и не можах да подкарам телепорт про да сваля само определен тип файлове.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">- конзолен интерфейс.
- работи и под линукс
- така и не можах да подкарам телепорт про да сваля само определен тип файлове.
<div align="right">Originally posted by XaMaB - 26/05/2005 : 17:35:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
има такава опция. просто не си търсил достатъчно [;)]. избираш проекта и после от менюто Project/Project Properties. Там има tab "File Retrieval"
Затова писах не можах да подкарам а не неможах да намеря.
Защото я има но поне в 2-те версии които пробвах не работеше.
@XaMaB
не съм те разбрал
аз ползвам Teleport Pro Version 1.29.2091 и тази опция работи безпроблемно
Аз използвах известно време Teleport Pro, но сега ми се струва че едва ли някой, който е преминал на wget ще се върне обратно на Teleport Pro.
Не че ще му липсват функции или възможности, просто на мен ми се струва доста тромав интерфейса на Teleport-a, особенно като се има впредвид че става дума за нещо съвсем елементарно.