-
ICQ question ...
Имам следното питане ...
Има ли начин да пренасоча сегашния си ICQ account към друг ?
Задавам този въпрос, защото имам един стар акаунт и искам всичко да ми се прехвърли в него и естествено да го ползвам.
Не ми се ровичка в нета да търся отговор на този въпрос, затова се обръщам към вас.
Е I'm waiting for answers :).
-
ICQ question ...
Бива да поясниш кой клиент ползваш, макар предполагам всеки да има import contacts/database/profile или съответно както се казва. поне miranda има (специален инструмент за целта) и работи като заклинание. дано съм задоволил любопитството ти, за повече - продължавай да чакаш или питай Жугъл. [:D]
-
ICQ question ...
Ползвам ICQ.
Мисля, обаче, че няма значение какъв клиент ползвам в случая. Тук говоря за съвсем различно нещо. Аз искам да направя едно пренасочване от сегашното си ICQ към старото си.
Един вид както при телефоните. Имате стар номер и искате да си направите пренасочване от новия си номер към стария.
Това искам и аз да направя само, че това е при ICQ.
-
ICQ question ...
http://www.etplanet.com/download/icq...20Redirect.zip (300kb) - не съм я тествал (имам само един номер), но прилича на точно това, което ти трябва.
Ето още един линк, за затруднените с дърпането и (дано баре тук да няма проблем) - Uncle Redirect.
-
ICQ question ...
ако си я свалил вече, вземи я качи някъде, защото някои хора ползваме download managers, имаме защити и т.н. - неща, чието наличие не се харесва на site-a [:)]
-
ICQ question ...
pocko.photoshopbg.com/Uncle Redirect.zip
Качих ви я, ама не съм я пробвал още. Ще я видя днес следобет как бачка.