-
Плеър подобен на VLC?
VLC плеъра ми харесва особено много, заради факта, че има вградени кодеци и почти всичко тръгва с него. Но е изключително беден от към функции, които BS player, MV2 и т.н. поддържат.
Бихте ли ми посочили плеър с вградени кодеци, като тези на VLC, но с допълнителни функции(BS, Radlight, MV2....).
-
Плеър подобен на VLC?
Кои функции точно не ти достигат в VLC плеъра?
-
Плеър подобен на VLC?
Малко първобитен ми изглежда тоя, особено от към функции на субтитрите. Нито мога да ги нагласям по големина, шрифт и др., нито да го местя по екрана. А и незнам защо не ми ги зарежда автоматично. Единственото нещо, което ми харесва в тоя плеър са вградените му кодеци. Всичко тръгва с него. Ето за това исках алтернативен на него, който също има доста голям набор от вградени кодеци.
-
Плеър подобен на VLC?
Големината на субтитрите си се регулира без никакви проблеми. А относно отварянето, че не автоматично се дължи на факта че VLC-то е предвидено главно да гледаш от някой сървър филма без да го теглиш и като зареждаш файла и субтитрите трябва да му посочиш къде са :)
-
Плеър подобен на VLC?
BIZZART, струва ми се, че не говорим за един и съща програма. VLC има дори повече настройки, отколкото ми се струва поносимо за обикновения потребител. Субтитрите се разпознават автоматично и може да се регулират по всякакъв начин. Ако те мързи да четеш документация е друг въпрос ...