Екзотични антивирусни програми
<font color="purple">Carcass</font id="purple">, човече, знаеш за великата житейска поука, че е важно качеството, а не количеството. В този аспект, искам да ти кажа, че мразя "сайтове-куpвари", т.е. такива, за които е важна "бройката" [:)] - "давай там, да има, пък колко е актуално... боли ме междубедрието!" [:)] Не се обиждай, нямам нищо против теб и ми е напълно ясно, че искаш да помогнеш. Просто в случая, този сайт са го "занемарили" откъм поддръжка, иначе наистина би бил доста полезен. [:)]
Пробвайте това:
Кутията на Пандора ;-))
593 вируса !
Има доста старички, предимно такива.
http://free.data.bg/get/temp/PANDORA%20BOX.iso
Преди 5-6 месеца правих тест. Доколкото си спомням НОД32 и ф-прот се представиха най-добре. Май само един не откриха :)
Сега мисля, че НОД32 ги лови всичките,защото го бях пратил на techsupport-а им за Българиа,но това няма значение :)
4. The Shield 2005 Professional ™ <font color="red">*</font id="red"> http://antivirus-software.6starrevie...word=antivirus
Според горния линк това е най-добрата програма за унищожаване на вируси.
ru-boy
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Екзотични, съвременни и не много известни антивирусни програми.
1. MKS antivirus 2005 http://english.mks.com.pl/products.html лекарство Dwnload MKS ~ 18 Mb</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
get
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Пробвайте това:
Кутията на Пандора ;-))
593 вируса !
Има доста старички, предимно такива.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Браво и на двамата-След упдате на "MKS antivirus 2005" рапортувам:
Number of files in archives :593
Number of infected files :585
Не е лошо за..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> ...Екзотична, съвременна и не много известна антивирусна програма.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> [:D] [;)]<sup>[Wow!]</sup>
а за Касперски какво ще кажете, че наскоро си смених Нортъна???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а за Касперски какво ще кажете, че наскоро си смених Нортъна???
<div align="right">Originally posted by obshtinska_mishka - 14/07/2005 : 08:15:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Сменил си една беля със друга, ти за Avast не си ли чувал?
http://files.avast.com/iavs4pro/setupblgpro.exe
AVAST!ANITI-VIRUS е добра и безплатна.И то наистина е така.Веднъж една кучка от ICQ-то и влязох в сайта и на правих DOWNLOAD на някакви снимки и тоа БЕШЕ ВИРУС!!!
Но AVAST-а го хвана за щастие.И ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ-вирус С ГОЛЕМИНА НА ОКОЛО 100KB.Съвсем неочаквано.
значи да я сменям така ли?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а за Касперски какво ще кажете, че наскоро си смених Нортъна???
<div align="right">Originally posted by obshtinska_mishka - 14/07/2005 : 08:15:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Сменил си една беля със друга, ти за Avast не си ли чувал?
http://files.avast.com/iavs4pro/setupblgpro.exe
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*14/07/2005*:* 09:43:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз не се оплаквам от Нортона. С 2005 съм, но служебно съм с Панда платена и ми е писнало от нея.
Ами да можеш да си вземеш AVAST!-поне е безплатен и добър.
www.avast.com
Бе казвайте вашите наблюдения за MKS.При мен се държи забележително добре. [:D] [:O]
Ta za Antivir-a Imal sum AVG 6,Kaspersky,Panda,Avast,NOd32 Haresvat mi no moga da kaja che vuv vsqka edna ot izbroenite ot men ima po neshto koeto kuca.. e to vqrno che nqma Antivit. koqto da e nai-dobrata ama .. AVG 6 Adski bavno mi zarejda Wina...sled kato q maxnax imashe podobreniq v Zarejdaneto .. ne moja da zatrie Rorona.. i se naloji sam da si go zatriq,sled koeto toi mi zatri Win-a:) Pandata.. mm dobra e ama moje li sqka sedmica da mi izti4a usera i pass i nonowoda gi smenqm?.. Avast-a luda rabota rusnaka znae kvo da napravi ama i tq e imalo dosta neshto koito ne e mogla da zaseche i da gi zatrie nai-vajnoto.. NOd32 leka udobna.. no ne zasicha nishto..(Shtom Vir-a "Parite B" ne mi zasicha no comment.. ) no tva si e li4no moe mnenie.:) w momenta imam Avst Home Edition.. 4.6 dobre varvi.. update se postoqnno.. i + tva si skiniram Pc-to online.. ot nqkolko saita.. v momenta ne moga da dam link shtoto ne sum w klushti.. no ako ima nqkoi jelaesh moga da pusna 1-2 linka za Scan Online.. Blagodarq za vnimanieto.. PEace :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ta za Antivir-a Imal sum AVG 6,Kaspersky,Panda,Avast,NOd32 Haresvat mi no moga da kaja che vuv vsqka edna ot izbroenite ot men ima po neshto koeto kuca.. e to vqrno che nqma Antivit. koqto da e nai-dobrata ama .. AVG 6 Adski bavno mi zarejda Wina...sled kato q maxnax imashe podobreniq v Zarejdaneto .. ne moja da zatrie Rorona.. i se naloji sam da si go zatriq,sled koeto toi mi zatri Win-a:) Pandata.. mm dobra e ama moje li sqka sedmica da mi izti4a usera i pass i nonowoda gi smenqm?.. Avast-a luda rabota rusnaka znae kvo da napravi ama i tq e imalo dosta neshto koito ne e mogla da zaseche i da gi zatrie nai-vajnoto.. NOd32 leka udobna.. no ne zasicha nishto..(Shtom Vir-a "Parite B" ne mi zasicha no comment.. ) no tva si e li4no moe mnenie.:) w momenta imam Avst Home Edition.. 4.6 dobre varvi.. update se postoqnno.. i + tva si skiniram Pc-to online.. ot nqkolko saita.. v momenta ne moga da dam link shtoto ne sum w klushti.. no ako ima nqkoi jelaesh moga da pusna 1-2 linka za Scan Online.. Blagodarq za vnimanieto.. PEace :)
<div align="right">Originally posted by White_Pony*-*18/07/2005*:* 12:10:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
offtopic Kато пишете на шльокавица, поне спазвайте някакъв правопис - даже на шльокавица не знаете да пишете правилно!!![:(!]
иначе аз съм с аваст и съм доволен....е, не е екзотична ...така, че и това е офтопик;
някой изпoлзвал ли е Clam AntiVirus (open source..)?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами да можеш да си вземеш AVAST!-поне е безплатен и добър.
www.avast.com
<div align="right">Originally posted by MAD*-*16/07/2005*:* 15:20:47</div id="right">
Не става .След като са дали пари за Пандата :" ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА". точка