Търся програма за счетоводство
Трябва ми програма която в която да може да се вавежда приета стока, продадена стока, печалби, разходи.Да може да правиш списак с клиенти и за всеки да вавеждаш колко стока е взел колко пари е дал и колко има да дава.
ПС
Ако някой знае такава или подобна програма да пише
(ако може програмата да е па български)
аз до колкото знам такава безплатна програма няма
Е безплатна знам, че няма затова има интернет и кракове [8D] Та дайте едно линкче да си драпна някаква програмка [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трябва ми програма която в която да може да се вавежда приета стока, продадена стока, печалби, разходи.Да може да правиш списак с клиенти и за всеки да вавеждаш колко стока е взел колко пари е дал и колко има да дава.
ПС
Ако някой знае такава или подобна програма да пише
(ако може програмата да е па български)
<div align="right">Originally posted by dimoh_H*-*18/07/2005*:* 09:53:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мога да те посоча телефона на платена "Click ".Има си и поддържка и актуализиране.Вече 4 та година работя с нея.Има възможности за безброй справки, анализи.Да си разтоварваш протоколи , ако имате вмного градове офиси да си проверявате наличната стока.
Еми дай телефона ако е на прилична цена бих си я купил.
Колко пари струва?