Нещо не мога да отварям уеб страници основно български и не знам от какво-и повечето картинки не се разчитат-напримерно аватарите и аз ползвам IE 6 И MOZILLA FIREFOX.Така,че някой знае ли какъв е проблема?
Преглед за печат
Нещо не мога да отварям уеб страници основно български и не знам от какво-и повечето картинки не се разчитат-напримерно аватарите и аз ползвам IE 6 И MOZILLA FIREFOX.Така,че някой знае ли какъв е проблема?
Пуснал си темата в грешен раздел и ако искаш някой да ти отговори е добре да дадеш повече инфо за проблема ти - например адреси на страници който не можеш да отвориш, също и кой ти е доставчика защото най-вероятно е заради него да нямаш достъп до определени хостове и страничките качени на него.
Еми напримерно не ми се показват повечето от аватарите и някои страници не се отварят въобще.Само бял екран показва.
За картинките (Mozilla Firefox):
Tools >> Options >> "Web Features" >> маркирай Load Images
За белите/празните страници: не ми е съвсем ясно какъв е проблемът там...
ОК.Обикновенно българските сайтове не ми се отварят.
А ти в България ли си? Предполагам не......В такъв случай, не се чуди - това е напълно "нормално" - някой старници са достъпни само от БГ.
Аз съм в англия,но незнам да ли има значение...е нищо аз сега като се върна щеги проверя от БГ и ще видя дали ще се отворят.И защо да не се отварят от други държави?