Програма за проверка на поща - подобие на Gmail Notifier ?
  Здравейте. Можете ли да ми предложите някоя малка програмка, която да не гълта ресурси, но след настройка да може да проверява личната ми поща на 5 примерно минути и да ми съобщава при ново писмо ? Нещо като филмите "You've got mail" ама без ефектите :Super: 

Или дали Thunderbird има тази възможност? Да ми съобщава, без да трябва да стои цялата "тежка" програма заредена ? 

Мерси предварително, съжалявам ако е дискутирано преди, и знам за :Google: :oops:

Поздрави.
     Re: Програма за проверка на поща - подобие на Gmail Notifier ?
  Thunderbird за съжаление няма тази опция.

Ето ти една алтернатива на търсената програмка: POP Peeper
  или пък - http://www.poptray.org/
ако ползваш KlipFolio - има съответния klip, ако пък мирандата - плъгин... :)
  ICQ ако пощата има POP3, за абв не става
  Мерси. Пробвах тази от Доко ... нещо не я вързах.
Сега пробвам тази от BerkStock ... ще видим ко ще сделам :) Трябва да потърся настройките за account-а и т.н. 

Мерси. Поздрави.

edit: Програмата PopPeeper вързах, само щеше да ми е по-удобно да е точно като Gmail Notifier - само да ми показва при ново, а не да ми сканира 200MB поща и да я дърпа :stupid: Ще видим как ще е нататъка :beta1:
  Преди време аз търсех точно това - само да ме известява, а не да я тегли. Някой във форума ми препоръча ePrompter и сега не помня кой беше, но му дължа голямо благодаря. Дай и шанс ако имаш желание.
  Мерси Митак, утре ще я пробвам .... предполагам :)
  Още един глас за Poptray. Много читаво си работи при мен, следи си ми 5 пощенски кутии, говори ми когато съм сам в офиса да не скучая :grin: и най-ценното му качество е че можеш да прегледаш писмото и да го изтриеш веднага, ако не те интересува или е вирусясало. Има си и антиспам филтър - абе удобна програма. Благодарности на Докера!
  а някой ще ми каже ли как да я настроя за gmail че аз нещо не можах :huh: дава ми connection closed gracefully :undecided: от какво може да е това