mozilla firefox -досаден проблем
здравейте имам проблем с този бровзър.когато искам да свалям нещо винаги се опитва да го свали на флопито,при положение че сим му дал да сваля в "c:\downloads".на тва отгоре като търси флопито му давам "cancel" поне 10-15 пъти докато тръгне да сваля в довнлоадс!!!деинсталирах mozilata, свалих най-новата версия и пак същата работа се получава???!!!
Re: mozilla firefox -досаден проблем
Tools >> Options >> "Downloads" >> Download folder = маркирай Ask me where to save every file
...т.е. не му задавай предварително никаква директория.
Тествай горното и пиши какво е станало...
не ще и не ще :angry: там за където ми пишеш има два начина "питай ме къде да запиша всеки фаил" и "записване на всичко в тази папка": в случая c:\downloads пробвам и с двете отметки,сменям директорията и пак ми излиза "There is no disk in the drive,Please insert a disk into drive a:"....не мога да разбера кое или какво кара firefoxa да се опитва да сваля на а: ????!!!!
Иди в Device-manager и си disable флопи-диск контролера. Пусни Firefox-a изтегли това онова... после пак си го включи.
Вариант 2 да пробваш: ако някога си свалял нещо директно на А:, то в листа (download history) може би го има още. Сложи дискета в А:, отвори dl manager на ФФ (ctrl+J мисля е горещата комбинация) изтрий всичко (clean up), извади дискетата и затвори прозореца.
(Mozilla bug)
thanks mitko:)))) изчистих хисторито на свалянията и се оправи :Super:
Re:mozilla firefox -досаден проблем
и аз имам проблем, от известно време, като зарежда някой страница, примерно sportal ми отваря 7-8 таба, като на всеки един има една част от страницата. Примерно на първия таб има само реклама, на втория само логото на спортал и т.н. Какъв му е проблема?