-
Lan chat ?
Така някой да може да ми помогне с предложения относно някакъв лан чат който да има като опции сървър клиент? Също не е лошо да може и да се пращат файлове с него / шер по мрежата ще кажете - ок обяснете на една блондинка как да шерне някаква папка по мрежата :)/ Има един чат който е доста добър / Pro Chat /поради тази факт използвахме него до сега НО той нито има сървър клиент нито файл сент. Иначе беше перфектен използва около 4мб рам седи си в трай-а и си мълчи само ако някой не реши да ти пише нещо... Което ме навежда на мисълта че има една готина функция - "beep" която представлява звука от старкрафт когато се опиташ да поставиш гас екстактор на нясто което не може накратко - определено разбираш ако някой иска да ти привлече вниманието :) Т.е. търся нещо като Про чат с опция за лан клиент и сенд файл. Ако някои помогне ще съм благодарен!
-
Re: Lan chat ?
Пусни си един вътрешен IRC Server и после с мирката ;) поддържа DC - пускал съм такъв във вътрешна мрежа и мнооо гот баца :Drinks:
-
а да забравих :) мирк не става като вариант - няма смисъл да пускаме мирк за 5 човек на кръст - тъпо е ! :) Chaser мерси все пак:)
-
-
В нашата мрежа ползваме LAN Chat Enterprise (v.3.2- за нея имам работещ крак). Има всичко което си писал (че и доста повече), с изключение на сървър клиент (всъщност не ми е ясно какво представлява), но не трябва да има постоянно пуснат компютър който да обслужва програмата (ако това се има предвид).
-
Май няма да е нито един от гореспоменатите НО все пак - мерси !!
-
Ако си с XP - там си има вграден messenger.
-
Ами пусни си DC++ HUB
И си чатете там :yahoo:
А сега по сериозно :
http://www.kilievich.com/fchat/
Това ти трябва :)
за чат , за файл трансфер , за всичко :)
А между другото ако имаш Скайп ПОЛЗВАЙ НЕГО :)