Re: Проблем с Alcohol 120
  Каквоооуууу???? :shocked:

Ако съм разбрал правилно, програмата не се стартира при стартирането на операционната система :huh:
За да я добавиш там, погледни в опциите на самия Алокохол120%, ако не го откриеш там може да го нагласиш като сложиш шорткът към .exe - то в тази папка: C:\Documents and Settings\ГОНЗОЛИТО123\Start Menu\Programs\Startup или чрез някоя програма от рода на WinTools.net или WinPatrol .......

Еми махни Daemon-a .Не виждам смисъл от двете на едно място :).
   Цитат:

Първоначално публикувано от BAD_BOBIK  
 Еми махни Daemon-a .Не виждам смисъл от двете на едно място :).

Да, отделен въпрос е че едновременно не могат да работят :angry:
   Цитат:

Първоначално публикувано от XaugyTuH  
 Да, отделен въпрос е че едновременно не могат да работят* :angry:

мерси за отговорите. Проблема е следния:
FIFA2006 i NFS Most Wanted работят само с Deamon tools. но deamon tools може да създаде само 4 виртуални диска а на мен ми трябват поне 20 и за другите игри. Когато стартирам някоя игра която е маунтвана с Alcohol и излезна от играта немогат да тръгват FIFA2006 i NFS Most Wanted. Трябва да се рестартира компа и тогава тръгват. Отделен е проблема че преди да сложа deamon tools-a, Alcohol не скенираше виртуалните дискове при всяко рестартиране аз сега ги скенира. Явно двете програми се бият:). Да имате накакви предложения с коя подобна на Alcohol програма може да се пускат поне 20 виртуални диска и да варви добре със Deamon tools понеже аз знам че само с deamon tools могат да тръгват FIFA2006 i NFS Most Wanted. Чао :punk:
   Цитат:

Първоначално публикувано от gonzolito123  
 мерси за отговорите. Проблема е следния:
..... но deamon tools може да създаде само 4 виртуални диска а на мен ми трябват поне 20 и за другите игри.

E, ти всяка игра в отделен диск ли я зареждаш? :081: :shocked:
На мен един виртуален ми е предостатъчен. :coolsmiley:
  никой ли няма предложение? :offtopic: