Как да оправя bad секторите с Hiren's BootCD?
Здравейте. Имам един хард на който искам да оправя bad секторите. В Hiren's BootCD има HDD Regenerator 1.51 с който ще стане това което искам НО не знам как точно ще стане това. Записах Hiren's BootCD oт нерото като bootable диск и го пуснах, обаче като го пусна на разваления хард ми излиза нещо като дос и не знам как да стартирам HDD Regenerator. Ако някой знае как да го пусна моля нека помогне.
Благодаря предварително!
Re: Как да оправя bad секторите с Hiren's BootCD?
Защо просто не си изтеглиш HDD Regenerator 1.51 отделно и да си оправиш диска с нея, без да я стартираш от Hiren's BootCD.
Защото нямам крак за 1.51. А за по стари версии е нужно флопи което също ми липсва...
Не схванах точно - защо го пускаш на разваления хард? Нали е bootable CD - boot-ни от него, а не от харда!
Цитат:
Първоначално публикувано от kosbg
Защото нямам крак за 1.51. А за по стари версии е нужно флопи което също ми липсва...
Еми защо не казваш по-рано. :shocked: :shocked: Ето ти и номера на програмата:
Valid license name is: Master XinClub
License code is: 000017-D5KJKA-N8YPR3-DYX34X-272KJB-JVU5A4-R2Z0WW-YJZE91-BCZEG2-FH83NG
Цитат:
Your temporaly key has expired.
Порбвах още 3-4 такива но не стават. Търсих доста време крак или сериен номер но не намерих нищо с което да отключа демото.
Никой ли от вас не е пускал тоя Hiren's BootCD, два реда код за писане е сигурно обаче като не знаеш кой са е лошо.
Мерси че се опитахте да ми помогнете.. Аз ще продължа да търся защото съм закъсал финансово и пари за нов хард няма да има скоро време
Реших проблема по много лесен начин. Благодаря на всички за помоща.
Начина беше следния:
1. Изхвърлих стария Hewlett-Packard 20GB.
2. Купих нов Excelstor Callisto J880 80GB.