Проблем с equation на Word
Имам един текст със формули които е писан на шрифт 18 искам да го намаля на 10, такста нали ми се нямалява ама формулите писани с equation си остават със същия шрифт на които са писани, та въпроса ми е следния трябвали като идиот да пиша на ново всичките формули или има по интилигентен начин за редакция, мерси
Re: Проблем с equation на Word
Просто маркирай формулата (цък с мишката отгоре) и след това я свии колкото ти е необходимо (както се свива картинка в Word-a - пак с мишката). :)
това за свиването ясно, ама на мен ми трябва да намаля шрифта щото като го свия толкова колкото ми трябва и половината формула ми изчезва, може ли да се намали
Цитат:
Първоначално публикувано от DerekMTN
това за свиването ясно, ама на мен ми трябва да намаля шрифта щото като го свия толкова колкото ми трябва и половината формула ми изчезва, може ли да се намали
Ми свий я по диагонала и след това я разтегни по хоризонтала. ;)
Щото големината на самия шрифт няма как да промениш.
мерси така и ще го направя
Цитат:
Първоначално публикувано от BerkStock
Ми свий я по диагонала и след това я разтегни по хоризонтала. ;)
Щото големината на самия шрифт няма как да промениш.
Има, има, ама е дълга и широка - става въпрос за стиловете на Equation Editora. Направи го по по-лесния за тебе начин
А не става ли в Equation Editor със Size\Define... на една от формулите и след това с Format Painter размножаване по другите?