Със Уеб Камера+компюър можели да се записва Видео?
Значи Въпросът ми е,дали може по някакав начин с няква програма да си записвам домашни видео клипове при положение имам компютър и уеб камера,даречем просто насочвам на някаде камерката и с една програмка която показва на монитора какво снимаш и сащевременно да можеш да си го записваш под формата на ави или някои друг формат или ще трябва и тв тунер.Извинявам се ако въпросът е смешен просто си помислих че би могло да стане по някакав начин?
Re: Със Уеб Камера+компюър можели да се записва Видео?
може да стане
всяка камера си идва с диск, на който има програма за запис на клипчета. ако ти нямаш просто дай марката и модела и ще измислим нещо. има и програми, които записват директно това, което виждаш на екрана, независимо дали е образ от web-камера, филм, игра и т.н., но за тях ти трябват малко повечко знания, от тези, които ми се струва че имаш (no offence).
Active WebCam, така се казва програмата, която ти трябва. Може да работи с много камери едновременно. Има хиляди опций, едно от които е запис на видео. Хубавото на тази програма е, че си архивира записаните клипчета, защото обикновенно, когато записваш със софтуера на камерата, записаните файлове стават много големи.
А някоя добра уеб камерка с добри възможности можели да предложи някои,нито скъпа нито евтина но да записва с поне 25 кадъра.
Не знам какво разбираш под нито скъпа нито евтина. За около 40лв. може да вземеш А4 Tech PK-935 или PK-335. Двама мой приятели имат въпросните камери и ги виждам просто перфектно. Само не си взимай Genius Video Cam Look. Абсолютен боклук. За да те виждат трябва един прожектор да насочиш с/у себе си.
Philips, Philips и пак Philips аз други камери не признавам ...
Windows Movie Maker, аз ползвам тази и съм много доволен. Тази, дето дойде с диска на камерката, не прави по-добри клипове.
Да, по-добри уебкамери от Philips няма. Обаче и Logitech имат прилични.
Ся съм си поръчал от щатите това:
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...ONTENTID=10562
За 98 кинта ще ми го донесат. Тука струва 240. Егати обирджиите !