Какъв вид трябва да са субтайтълс за Дивхикс Плейър
Значи гайс пробвах 3 диска със следните видове .ssa ; .srt ; .sub ; с никой от следните видове не тръгна, исках да питам в какъв формат трябва да изглеждат в самия файл субтатлите ,като този
"{123}{155}Nice Movie"
или
"1
00:00:43,159 --> 00:00:48,079
Nice Movie"
, благодаря предварително на всички.
Re: Какъв вид трябва да са субтайтълс за Дивхикс Плейър
значи дюд не знам кой ти е казал че трябва да използваш SSA (substation alpha) субтатли които ама хич няма да ти тръгнат, само преименуването на файла не променя вътре структурата така че използвай втория вид дето си го показал
p.s. ако ти е било трудно да разбереш какво точно съм ти писал и ти се е наложило да го прочетеш 2-3 пъти си задай въпроса "защо?". може би защото съм ти отговорил по точно същия начин и в същия стил, в който ти си си задал въпроса.... благодаря ти предварително, че следващите ти писания ще бъдат правилни правописно и стилистично
Цитат:
Първоначално публикувано от Sd0
Значи гайс пробвах 3 диска със следните видове .ssa ; .srt ; .sub ;* с никой от следните видове не тръгна, исках да питам в какъв формат трябва да изглеждат в самия файл субтатлите ,като този
"{123}{155}Nice Movie"
или
"1
00:00:43,159 --> 00:00:48,079
Nice Movie"
, благодаря предварително на всички.
Опитай с програмата Subtitle Workshop.Отваряй субтитрите с нея и после ги записвай в различни формати.Има в нея около 50-60.Някой DivX плеери предпочитат удължението на суб-файла да е .txt
wiseacre, недей подвежда човека да се занимава с ненужни работи.
по подразбиране player-ите работят със SUB и SRT, като TXT е старо и по изключение
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
wiseacre, недей подвежда човека да се занимава с ненужни работи.
по подразбиране player-ите работят със SUB и SRT, като TXT е старо и по изключение
Вярно,ама като не му знам плеера :tongue:
`ми нека се понаучи,аз смених 3-4 пл. и що проба беше...
FearMe стига се заяжда е човек.
wiseacre благодарности , тая програмка от кога е търся бях и забравил името ,
ще пробвам няколко вариянта , 10х приятелю.
Цитат:
Първоначално публикувано от Sd0
wiseacre благодарности , тая програмка от кога е търся бях и забравил името ,
ще пробвам няколко варианта , 10х приятелю.
Радвам се,че помогнах :Drinks: