Търся BG-фирми,продаващи Firewall-лицензи
Здравейте!
Ще бъда много благодарен на всеки,който ми даде нет- или друг адрес на BG фирми,които продават легални лицензи (т.е. са представители за BG) за ZoneAlarm или Kerio Personal Firewall.Няма да се разсърдя,ако някой ми даде инфо и за други предлагани в BG лицензи за защитни стени.Засега знам само за Kaspersky (www.lekarstvo.com)
Благодаря предварително на отзовалите се! :)
Re: Търся BG-фирми,продаващи Firewall-лицензи
Цитат:
Първоначално публикувано от pland
Здравейте!
Ще бъда много благодарен на всеки,който ми даде нет- или друг адрес на BG фирми,които продават легални лицензи (т.е. са представители за BG) за ZoneAlarm или Kerio Personal Firewall.Няма да се разсърдя,ако някой ми даде инфо и за други предлагани в BG лицензи за защитни стени.Засега знам само за Kaspersky (
www.lekarstvo.com)
Благодаря предварително на отзовалите се! :)
По едно време тези се занимаваха :
http://www.infoguard.net
за други не се сещам ...
тия "досев & со" ме убиват!
как може да регистрират lekarstwo.com?! *:016: на такъв адрес бих очаквал по-скоро нещо срещу колики...
Цитат:
Публикувана от: FearMe
как може да регистрират lekarstwo.com?!
Точното е www.lekarstvo.com, на www.lekarstwo.com излизат някакви fatcow :yahoo:
Цитат:
Публикувана от: pland
Няма да се разсърдя,ако някой ми даде инфо и за други предлагани в BG лицензи за защитни стени.
www.avgbulgaria.com - има версия на AVG антивирус с огнена стена... :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
тия "досев & со" ме убиват!
как може да регистрират lekarstwo.com?! :016: на такъв адрес бих очаквал по-скоро нещо срещу колики...
Може би са самоосъзнали се хакери и сега са минали от другата страна на бариерата. :)