Microsoft Windows Defender
[size=14px]Microsoft Windows Defender 1.1.1347 Beta 2[/size]
http://img420.imageshack.us/img420/4...derhome4yq.jpg
Microsoft Windows Defender - това е програмката на Microsoft, която по-рано се наричаше Microsoft AntiSpyware и е предназначена за борба с многобройните и-нет вредители. Програмата има вграден модул AutoUpdater, който може да обновява програмата без намеса на потребителя. Също така Giant се опитва да организира своите клиенти в общество на единомисленици, които обменят информация через сайта на SpyNet, и Microsoft запази тази практика. Програмата отстранява бепогрешно всики паразити, като редовно поставя и запис за възстановяване (контролна точка).
Download Here, just Click
Re: Microsoft Windows Defender
Все още си ползвам предишната версия и това сигурно е единственият продукт на M$, от който съм доволен... Едиснствено тоя софтуер ми изчисти простотиите дето бях лепнал... преди това изпробвах какво ли не, изчетох какво ли не - без никакъв резултат... Знам, че това прозвуча малко като реклама, но това беше и целта - просто е много добра програмката!
The computer has an invalid Volume Licence Product Key :) :Super:
Цитат:
Първоначално публикувано от razziel
Ползваш пиратски уиндоус, не те е срам! Той чичо Бил затова не може да пусне Vista, защото не може да си събере парите от пиратския софтуер. :grin: :grin: :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от The Mask
Все още си ползвам предишната версия и това сигурно е единственият продукт на M$, от който съм доволен...
Мда, предполагам защото не е на М$ всъщност, това е Giant Antispyware който мс закупи и му лепнаха нова табелка :)
От бета2 насам има сериозни проблеми с ползването мо под... ъъъ... малко легални уиндоуси. Мернах някакъв WPA Patch който се справя с ъпдейтите но незнам дали действа за дефендъра
Цитат:
Първоначално публикувано от razziel
Някой срещна ли решение как да се справим с този бъг в Защитника?
Там с новия пач за уиндоуса не става ли? Вчера намерих най-новата версия в един руски форум и а да пусна темата и се отказах. Сега ще потърся отново.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,26337.40.html
Не става. С Genuine validation се справяме успешно, но, при самото инсталиране на Defender, реве за VLK.
В момента имам инсталиран Defender, който сутринта ми предложи да сваля по-нова версия...затова се сетих да питам. М/у другото настоящата ми версия е излекувана от проблема "невалиден ключ". Ако някой много настоява да я има, може да се обади ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от Edin_Lud
Не става. С Genuine validation се справяме успешно, но, при самото инсталиране на Defender, реве за VLK.
В момента имам инсталиран Defender, който сутринта ми предложи да сваля по-нова версия...затова се сетих да питам. М/у другото настоящата ми версия е излекувана от проблема "невалиден ключ". Ако някой много настоява да я има, може да се обади ;)
Ами дай го де :grin:
Aз се съмнявам да е нещо по различно от това, което вече сме дискутирали.
Не съм много убеден в смисъла от този софтуер. Някак си ми се струва че докато беше известен като майкрософт антиспайуеър вършеше по-добра работа. Факт е че не успя да ми изчисти някакви бози които беше хванал експлоръра ми и се наложи да ги чистя на ръка.