Re: Софтуер за проектиране на облекло?
Цитат:
Първоначално публикувано от Globe
:offtopic: никои нищо не казва това какво ще рече че не може да се намери много лошо* :shocked: :081:
ако някои знае нещо по въпроса плсс... да се обади* :033: :033: :033: :033: :033: :033:
Ами по-горе съм дал линк за нещо не лошо и "безплатно", ама ти търсиш най-доброто и 100$ дето ти искали китайците ти се виждат много.
Аудасес-а ще ти върши чудесна работа ако смяташ да работиш, а не да колекционираш. За това най-доброто навсякъде искат кинти. Чиста загуба на време е да го търсиш безплатно.
Zdraveite moje li nqkoi da mi kaje ot kude moga da si izteglq Gerber ili Lectra?
Blagodarq vi
В крайна сметка останах с впечатление, че няма да можем да се порадваме на Gerber ili Lectra, поне ни и без заплащане :( ммда...няма безплатен обяд, особено ако си решил да ходиш на ресторант...
Цитат:
Първоначално публикувано от FIFA
В крайна сметка останах с впечатление, че няма да можем да се порадваме Gerber ili Lectra, поне ни и без заплащане :( ммда...няма безплатен обяд, особено ако си решил да ходиш на ресторант...
Ами виж ся ;), ако си напреднал в занаята, тези народните цени дето вади гуглето не би трябвало да ти са проблем, а още повече, че докато ровиш да търсиш ще искараш с работа доста повече. Ако сега навлизаш, Аудасеса дето ти препоръчах по-горе и най-любезно споделих(защото и него другаде едва ли ще го намериш безплатно) ще ти свърши много по-добра работа. Има си всичко което ти трябва, само 3Д няма.
Нямам навик, нито смятам да ми става, да споделям с конкуренцията нещо което никой не ми е споделил безплатно. Между колегиалност и конкуренция границата е много тънка.
значи момчета сложете си по едно eMuleи разгледайте вътре какво има... на това Lectra намери 54 резултата... има някои които не са 100%, но има някои които смятам, че ще ви свършат работа... също и за другата програма има резултати! Пробвайте също и в DC++. Логнете се в най-големия с потребители сървър и потърсете там също.
Цитат:
Първоначално публикувано от razziel
значи момчета сложете си по едно
eMuleи разгледайте вътре какво има... на това Lectra намери 54 резултата... има някои които не са 100%, но има някои които смятам, че ще ви свършат работа... също и за другата програма има резултати! Пробвайте също и в DC++. Логнете се в най-големия с потребители сървър и потърсете там също.
Ами @Globe преди да си редактира мнението по-горе каза, че е свалил поне 5 файла(Оптитех) от мулето, но заключени в рар с парола и му искали около 100$ за да му я кажат ;). Няма да се хващам за цитираната доста занижена цена, но в един друг форум търсеше начин за отключване на рар архив, та пак стигаме до предното ми мнение.
@Globe, тука в по-старите теми един наш съфорумец беше достатъчно простичко обяснил защо практически е невъзможно разархивирането на заключен рар. Беше нещо от рода, че алгоритъма на кодиране се определя според символите на паролата, което го прави абсолютно уникален за всяка съвкупност от символи.
Цитат:
...да се порадваме Gerber ili Lectra
да но и проблема не идва в стоте долара 100 долара за тази програма са как да го кажа нищо ! но достоверноста че наистина ще имам паролите..* според мен шанса е минимален
а и да пратя 100 долара на човек които не мога да видя живеещ под нас (на земното калбо) и да чакам тои да ми прати 1 парола ми изглежда много несигурно
намерих лиценз.. пароли.. маи за програмата сега свалям 2 3 4 и като ги сваля ще тествам ако стане ще ви кажа .. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Globe
:offtopic: никои нищо не казва това какво ще рече че не може да се намери много лошо* :shocked: :081:
ако някои знае нещо по въпроса плсс... да се обади* :033: :033: :033: :033: :033: :033:
Може да се намери* :punk:
В мрежата се намира дори Модарис Експерт, просто повече ровичкане* :coolsmiley:
Ето ви тук една програма, която обаче не съм пробвал, просто ми попадна случайно :coolsmiley:
Казва се ЛЕКО. Това е сайта
http://www.lekala.info/
а тук е "работеща версия"
https://forum.setcombg.com/******************.de/files/4467340/leko804.rar.html
и (вероятно) модели
https://forum.setcombg.com/******************.de/files/16233541/al_585.rar.html
Пак казвам не съм я пробвал, защото нямам достъп до Rapidshare
Цитат:
В крайна сметка останах с впечатление, че няма да можем да се порадваме на Gerber ili Lectra.
Аз се радвам на Модарис-Лектра от доста време насам.* :Drinks:*
Знам и*как да го използвам....* :punk:
Re:Софтуер за проектиране на облекло?
само кажете какви програми ви трябват и готово
обаче сиренето си е с пари ....
Re:Софтуер за проектиране на облекло?
Цитат:
Първоначално публикувано от milka
само кажете какви програми ви трябват и готово
обаче сиренето си е с пари ....
Искаш ли да играем на една игра? Ти повече няма да се опитваш да ни продаваш безплатни неща, а аз няма да казвам на никой от къде могат да се изтеглят без да се налага да ти осигуряват....сиренето. Deal?
Отговор: Re: Софтуер за проектиране на облекло?
Цитат:
Първоначално публикувано от
razziel
ed2k://|file|Accumark%208.11.nrg|448966812|75F856BC7AF5C272CB4D3F470BF5E761|/
Здравейте, аз съм нова тук...извинете ме, но как да отворя линка след като изписва, че е грешен? Благодаря
- - - - - - - - - -
Според вас на коя програма трябва да се спра след като ми трябва само кройка на детска рокличка която да бъде по мой модел, коя е най-подходящата програмка за тази цел? Благодаря от сърце!!