Ръководство за Adobe Acrobat ?
Наложи ми се да попълвам една бланка на ТДД в PDF формат, защото на нея пише "Да се попълни на машина". За целта свалих и инсталирах Adobe Acrobat 7 и оттук започна голямото ходене по мъките. Бах ти програмата, бах ти чудото.... Та питам някой знае ли да има негде някое guide но ако може на български :)). Гледам рекламират една книга по Online магазините , но 27 кинта за да си попълня бланката.........Благодаря предварително.
Re: Ръководство за Adobe Acrobat ?
А защо просто не си вземеш бланката от най-близката ТДД или от някой познат счетоводител? Има ги под път и над път.
Ами защото нямам пишеща машина :))
До колкото знам ако не е направена бланката за попълване (пдф-то) няма начин да я попълниш през акробат ридъра. Ако е за попълване няма начин как да не се справиш... :coolsmiley:...просто цъкаш на полетата и попълваш.
Пробвай да откючиш PDF - а напр. с pwdremover -540 кБ е
Blagodaria na Kris11. V deistvitelnost veche sam dosta dobar i s Adobe Acrobat.)
Но си мисля следното , по торент сайтовете лесно можеш да дръпнеш ДВД с нов филм или музика , а няма лесен достъп до ръководства на български език до такива ценни и масови продукти което би повишило чуствително нивото на нас - простичките юсери . Е оти така ?