Re: Проблем с Power Point
Правиш не да е ppt, a pss(slide show) там музиката се интегрираше във файла май :huh:
Пробвах и с двата формата (PPT и PPS),но никои от тях не издържа теста ми(променям името на фаила с музиката за да проверя дали я търси от харда).
Не знам с коя версия работиш, затова не мога да ти дам точен отговор, но виж командите в менюто File - трябва да има нещо от рода на Pack and go, Package for CD или нещо от сорта. Виж и тази страница - http://www.indezine.com/products/pow...er.html#pp2002 .
Така трябва да става ама при мен нещо не се получи :undecided:
Цитат:
By default, sounds are automatically linked to your file, rather than embedded in it, if they are greater than 100 KB in size. You can change this default to be more or less than 100 KB. When your presentation has linked files, you must copy the linked files as well as the presentation if you are going to be giving the presentation on another computer.
Не разбрах точно какъв е проблема; току-що си "пакетирах" една презентация с музика и си тръгна (файла с музиката си влезе в папката при останалите). За настройката на музиката (ако това е проблема) виж тук: http://office.microsoft.com/en-us/as...33.aspx#Across , но не знам с коя версия на Power Point работиш...
Ако си сверсия под 2003 даваш Pack and go и би трябвало да нямаш проблеми. Ако използваш 2003 там Write to CD или нещо подобно. Ако авроматично не ти се закачи файла можеш да укажеш това да стане ръчно. Така че проблемати ще се реши.
За удобство си направи една папка на десктопа, наречи я презентация и в нея наслагай абсолютно всичко - самата презентация, музиката, снимки и всичко останало. После както си го пише - от меню File - Pack and Go - даваш next, избираш папката, която си направил, и в нея пакетирш презентацията. След това ти препоръчвам да си направиш подпапка в папката на презентацията и там да разархивираш пакета. Записваш и пакета и папката на диска, за да се подсигуриш двойно.
Препоръчвам всичко да е в една папка, за да не се налага да си търси файловете из целия диск.