Какво му става на този Skype ?
Не знам какво става с тази програма, но през последните няколко дена много ме изнерви. През няколко минути ми излиза прозореца за чат и там няколко човека чатят и при затваряне на прозореца, то същият след няколко часа пак се появява. Влязох в настройките на програмата, в опцията "Поверителност -> Приемане на съобщения" и включих опцията да приемам съобщения само от упълномощени. За жалост това не помага. Някой има ли подобният проблем и знае ли как мoже да се реши. Ето и за какво става на въпрос:
http://img258.imageshack.us/img258/337/skype2sq.th.jpg
Re: Какво му става на този Skype ?
аз на skype 2 beta нямам такъв проблем
И аз имам неква ВЕТА 2.5.0.82. Работи си и нема никви проблеми.
И аз нямах досега проблеми, но изведнъж се появиха. В един друг форум ми казаха къде е проблемът. Някой ме е включил към някакъв си "обществен чат" и за това така се получавало. Аз винаги затварях чат прозореца от Х-са горе в дясно, а то имало специален бутон за тази цел, като чрез натискането му се потвърждава, че искам да напусна чата за винаги. Сега само чакам да се появят чатърите пак и да пробвам с този бутон.
Може би имаш някой в къщи,който ползва чата ;). От известно време и при мен излизат тези прозорци,но забелязах,че това се получава,когато синът ми е чатил и като ми отстъпва компа си минимизира чата вместо да излезе с идеята после да продължи.
Цитат:
Първоначално публикувано от GENERALAT
И аз имам неква ВЕТА 2.5.0.82. Работи си и нема никви проблеми.
Баш такава "бета" няма все още... :)
И аз го имах този проблем. Да, като влезнеш в някой чат и после някой като напише нещо и дори да си го затворил то пак изкача. Аз при мен просто сменях статута си на да не ме закачат и чата не ми изкачаше :). Въпреки, че пак се появяваше в хронологиите.
Ха, и при мен взе да изкача такъв чат-прозорец.
Но го бастърдисах с червения бутон "Х" и засега не се е появявал.
:shocked:
Е, нали има възможност натискаш leave chat и освен ако пак не те добавят няма да те закачи!?