Re: MS OFFICE 2007 Beta 2
Цитат:
Очаква се това да е най-значителното обновление на продукта за последните десет години.
... и най-несъвместимото с предишните версии. Поне на мен доста стари файлове, правени с Office 2003 и съдържащи макроси се отварят по всевъзможни начини. Освен това, толкова години привикване със стария интерфейс ... новия ... някак си не ме завладя ...
И аз все още търся някои функциии... например
Tools -> Options -> View -> Text Boundaries
Който иска да пробва да тегли от тук
ключ - MTP6Q-D868F-448FG-B6MG7-3DBKT
p.s. версията е бета така че защитниците на авторските права да не скачат :)
Благодаря за линка! С удоволствие ще го тествам!
В допълнение...
И как точно се отварят PDF - файлове, че нещо не се получава?
Колкото по-сложен и труден, толкова повече пари ще искат за поддръжка по-късно.
Този офис много натруфен ми изглежда. Аз и на сегашния ползвам само 2% от възможностите, та защо ми е тази претрупаност не се сещам.
Който иска може да си го свали от торента: http://bt.slero.org/details.php?id=43
:)
Привет на всички:):)
Има ли вече окончателна версия на продукта? Като се борите вече няколко месеца с него какво е новото? Заслужава ли си? Гледам по торентите че е около 2Gb :029: и да се теглят :beta1: версии не си заслужава. Има ли някъде из нета локализирана версия?
Предварително Ви благодаря. :) :Drinks:
Някой има ли впечатления от практическа работа с него?
От повече от месец ползвам бета версията на 2007... отностно съвместимостта, не мога да напиша стойностно мнение, защото ползвам word и excel за най-прости задачи. За сега всички документи които са правени с различни версии на офис пакета и дори на опън офис се отварят без проблем.
За интерфейса, найстина е много новаторски и първоначално много трудно се намират определени опции, но се свиква.
За този период само един път се опита да забие в доста въпросна ситуация, но веднага се възстанови. В смисъл излезе съобщение че се е получила "критична" грешка, затвори си сам word-а и после го отвори с документа до реда до който бях стигнал преди краша...
В моя случай с малкото опции които използвам на офис пакета, промяната е само в интерфейса...