Търся скриптовете от книгата "PHP и mySQL администриране"
Здравейте. Търся скриптовете от книгата "PHP и mySQL администриране" - book-o-rama системата ме вълнува най-много. Преди време някой (не помня кой) от форума ми прати това, но имах "малки" проблеми с пощата и сега имам не повече от 5-6 писма там :( Та както и да е тази книга идваше с диск на който бяха всичките уроци. Понеже ми е невъзможно да ги препиша ще помоля някой да ми ги прати или да ми даде линк да ги изтегля. Много ще съм ви благодарен :)
И е важно базите данни също да са там.
Не знам къде да сложа темата, така, че я пиша тук. Ако съм сбъркал раздела ме извинете.
Благодаря за разбирането и евентуално помоща angel
Re: Търся скриптовете от книгата "PHP и mySQL администриране"
ами пиши на издателството :)
на кое издателство е книгата ?
Цитат:
Първоначално публикувано от WilliamDark
ами пиши на издателството :)
на кое издателство е книгата ?
Абсурд да ми го пратят.
Ето това е книгата.
аз случайно работя за това издателство - така че спирай да пишеш тука и дай координати на пм
Nedko, ако случайно не стане WilliamDark да ти прати сорсовете, пиши в темата, имам книгата и мога да ъплоадна диска някъде - без софтуера e ~20mb.
Цитат:
Първоначално публикувано от genhack
Nedko, ако случайно не стане WilliamDark да ти прати сорсовете, пиши в темата, имам книгата и мога да ъплоадна диска някъде - без софтуера e ~20mb.
Мисля, че така ще е най-добре. Няма да ангажирам WilliamDark и по този начин ако има и други на които им са нужни тези скриптове ще ги има на публично място.
Искам да благодаря на WilliamDark за бъдещата помощ, но не бих желал да го ангажирам допълнително. :Drinks:
едит: Вечерта или утре ще сложа на публично място книгата ако намеря някакъв хостинг.
Обаче възниква другия проблем: като отворя количката за пазаруване и ми дава грешка:
Parse error: parse error, unexpected ',' in D:\xampp\xampp\htdocs\new\show_cart.php on line 65
Can anybody help me? Проблема в това, че съм с по-нова версия на PHP и mySQL ли е или е някъде друг? Не съм правил промени по системата - нито файлове нито базата данни.