проблем м/у имейл в абв поща и айсикю номер
Здравейте, проблема е следния имам номер в айсикю който не използвам в продължение на 3 месеца и повече който не може да се изтрие поради наличие на активна връзка с пощата ми www.abv.bg как може да се преустанови тази активност
за да може номера да се изтрие след 90 дена както пише в сайта на www.icq.com при неизползване.
Като за целта искам да си запазя името на пощата т.е да не се налага да правя нова поща. :Drinks:
Re: проблем м/у имейл в абв поща и айсикю номер
Имаш възможност да редактираш връзката поща-номер в опциите на пощата.
Нито пощата се трие след неизползване (дори все още така да пише нейде), нито номерът се заличава поради неизползване.
Цитат:
Първоначално публикувано от superfly
Имаш възможност да редактираш връзката поща-номер в опциите на пощата.
Аз това не го видях... Би ли обяснил подробно, моля?
Цитат:
Първоначално публикувано от BerkStock
Аз това не го видях... Би ли обяснил подробно, моля?
влизаш в пощата и цъкаш на бутона ABV@ICQ, но не на самия бутон ана стрелкичката надолу,на самия бутон,от падащото мену избираш настройки
Цитат:
Първоначално публикувано от mikk
влизаш в пощата и цъкаш на бутона ABV@ICQ, но не на самия бутон ана стрелкичката надолу,на самия бутон,от падащото мену избираш настройки
Ок, благодаря! Само че май е невъзможно тая връзка да бъде прекратена веднъж завинаги... :gun_bandana:
Цитат:
Първоначално публикувано от BerkStock
Ок, благодаря! Само че май е невъзможно тая връзка да бъде прекратена веднъж завинаги... :gun_bandana:
затова, който държи да използва ICQ, използва 2003b pro ;)
Поиграй си с www.icq.com/password
и опитай да си ресетнеш паролата,
там също имаше опция за deattach-ване на номер от abv поща.
Но за 5 цифрени номера редактирането става единствено през пощата.
В QIP номерата с привързан abv mail излизат с индекс 9 при търсене.
Благодаря ви за отзивите, но проблема остава дори и след като смених паралата в icq ,единственото което ми се наби на очи в abv icq e че има опция в екстрите, за пощенска кутия т.е. има отметка която не е активна (не може да се променя) за активиране и деактивиране на активната връзка с пощенската кутия .Дали е направено нарочно от администаторите на www.abv.bg незнам но е малко тъпо да не можеш да си променяш настройките .Остава извода вързан веднъж за пощата оставаш завинаги, не е коректно така. 2guns:
Можеш да зададеш въпроса на съпорта на абв-то -> http://mail05.abv.bg/app/j/form_help.jsp
Цитат:
Първоначално публикувано от fireball
Благодаря ви за отзивите, но проблема остава дори и след като смених паралата в icq ,единственото което ми се наби на очи в abv icq e че има опция в екстрите, за пощенска кутия т.е. има отметка която не е активна (не може да се променя) за активиране и деактивиране на активната връзка с пощенската кутия .Дали е направено нарочно от администаторите на
www.abv.bg незнам но е малко тъпо да не можеш да си променяш настройките .Остава извода вързан веднъж за пощата оставаш завинаги, не е коректно така. 2guns:
Може, може, СиЧкУ може ...