Re: Torpark - браузер криещ IP-то на базата на Mozilla
Цитат:
Първоначално публикувано от shell
Понеже имам опасения, че моя доставчик следи онлайн активноста ми, дали този Торпарк ще ми помогне да скрия къде ходя и какво правя ? Доколкото разбрах не оставял следи на компютъра, но мен не ме бърка дали ще оставя следи на собствения си компютър или не. По-скоро ме вълнува някой да не следи какви сайтове посещавам, какво чета, гледам, свалям... това все пак си е моя работа.
Изходящият път е: твоето пс > провайдърът ти > проксито > сайтът
входящият път е: сайтът > проксито > провайдърът ти > твоето пс
тоест твоят доставчик е точно man-in-the-middle, тоест вижда абсолютно всичко, което излиза от теб и пристига за теб (с изключение на криптирания трафик). Друг е въпросът дали на админа ще му се занимава да гледа с подробности кой какво прави.
абе какво ми ги хвалите тея програми...?
много се съмнявам че работят качествено..
като се прибера ще пробвам как работят с рапидшаре при статично ип...
ако след 1я даунлоуд веднага мога да започна 2и ще ги призная, иначе са за боклука...
обаче тоя торпар щом страниците отваря бавно , не мисе мисли за скорост на теглене...
някой да има крак за приваси гард 1.4 ?
Какво "благославяш" като не си пробвал нищо? Сменят ip-то, друго какво искаш да правят! И от рапидшер много ясно, че няма да можеш да теглиш, не два, ами вероятно нито един файл... да не мислиш, че ти си единственият клиент на въпросното прокси? :051: