Въпросче за ICQ 2003b build:3916
Здравейте!
Въпросът ми е следния! Допреди няколко месеца с тази версия на ICQ, беше възможно колкото пъти стартирам ICQ.exe, толкова потребители едновременно да са онлайн на един и същ компютър. След преинсталиране на OC, вече този номер не става. Сигурно съм забравил как съм го направил това!
Някой може ли да помогне?
Re: Въпросче за ICQ 2003b build:3916
има един пач който пипа регистрите,та той позволяваше няколко ICQ та пуснати на една машина едновремено
това промена пача
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Mirabilis\ICQ\ICQpro\DefaultPrefs]
"Auto Update"="No"
"OwnersNoLimit"="Yes"
"MultiInstance"="Yes"
"NoFirstScreen"="Yes"
Благодаря за информацията. При мен съответния String го нямаше но го добавих в регистъра и сега нещата се получиха!! :Drinks:
Има и много по-лесен начин - има си "лекарство" за целта (icq multiuser - нещо такова беше) - ако искаш довечера като се прибера да ти го пратя на мейла? (съвсем малко е по обем). Айде, довечера да не е, че има много риба за изяждане, ама утре вечер да кажем ...
Тоя лек би трябвало да прави същото това нещо с регистрите, посочено по-горе, но е едно ехе и само го стартираш, няма нужда да се ровиш из регистрите - затова е по-лесно ;-)
Ицо аз добре се справям с регистрите, така че не ми беше никак трудно. По трудно е да не знаеш как да го направиш и да се блъскаш в стената сам :)
Благодаря ти и на теб за отзивчивостта!!
Е, трудно - няма трудно - бай Гугъл за к,во е? :ole