Софтуер за Sony Vaio VGN-TX72B
  Търся софтуер за това лаптопче: Sony Vaio VGN-TX72B и по-възможност на английски или на български, и по специално за телевизията в него. Гледам го че си има някаква антенка, има и тунер. Това добре ама идва директно от Япония и беше целият на японски много яко :))). На пича в магазина в Япония са му казали, че може да гледа едва ли не сателитни програми, което малко ме съмнява. Дали тази телевизия, която приема това лаптопче е някаква специална и от къде евентуално може да се намери софтуер за него.
     Re: Софтуер за Sony Vaio VGN-TX72B
  Да ти кажа честно, аз като по-прост бих потърсил първом на страницата на Sony. Те са подлеци, но ако им напишеш верния номер на компа, дето се намира на задната част при серийните номера, стават любезни и дават де що има за точене.
  Влез тук: http://www.vaio-link.com/index/index.asp?l=en
Както ти каза @Black Adder, ще ти трябва регистрация с номерата, които са отдолу на компютъра. След това повечето от нещата можеш да си ги дръпнеш. Ако нещо го няма, пиши пак тук или на РМ, за да се опитам да ти го намеря.
  Гледах и там, обаче когато въведа серийният номер ми показва това:
The Product Code entered is not know to our systems, please try again and ensure no errors were made while entering your data.

Ако имаш някакво инфо пращай :))
   :081:
Или нещо грешиш (в което се съмнявам), или не го приема, тъй като е купуван от Япония.
Дай ми някакво описание на модела (техническо), за да мога да видя кой е европейския му аналог и да ти направя Recovery DVD.
  Не искам да те отчайвам, но ако е правен за вътрешния пазар (на Япония), вероятността да го подкараш е много малка, а за тунера - още по малко. Там стандартите са съвсем различни от нашите. Най-малко системата e NTSC... честотните канали са други.

Цитат:

Първоначално публикувано от Скакауец  
  :081:
Или нещо грешиш (в което се съмнявам), или не го приема, тъй като е купуван от Япония.
Дай ми някакво описание на модела (техническо), за да мога да видя кой е европейския му аналог и да ти направя Recovery DVD.

Ако го е написал правилно модела -има го и при братушките :http://zoom.cnews.ru/ru/catalog/note...hp?id166=35063
ПроцессорIntel Celeron M ULV, 1.06 ГГц
Оперативная память512 МБ DDR2-533 (PC2-4200)
Устройство хранения данныхжесткий диск (HDD) , 80 ГБ
Дисплей11 " , 1366 x 768 WXGA 16:9 
Оптический приводDVD±RW DL/DVD-RAM (чтение и запись CD/DVD)
Объем видеопамяти128 МБ
Габариты (ширина х высота х толщина)27.2 x 2.9 x 19.5 см Вес1.25 кг
ТВ-тюнер цифровой DVB-T

Здрасти пак и Честита Коледа!!!
@kris11 - мерси. Аз нямах време обстойно да го търся.
@glarus - ако проблема все още не е решен ми пиши РМ. Ще ти дам Recovery DVD за VAIO TХ3XP. 95% съм сигурен, че ще стане с тях.

Добавено:
Голям съм тиквеник. Пропуснах, че твоето компютърче има тунер...
Ако искаш все пак няма проблем да ти ги дам тези.