Стартирам excel и ми изписва че фаил sku011.cab липсва. Търся го из компа и не мога да го открия.
В Google ми дава някакви форуми на Mицрософт Оффице, но там не откривам нищо.
Някои да знае откаде точно да дръпна този фаил или как да го заобиколя?
Преглед за печат
Стартирам excel и ми изписва че фаил sku011.cab липсва. Търся го из компа и не мога да го открия.
В Google ми дава някакви форуми на Mицрософт Оффице, но там не откривам нищо.
Някои да знае откаде точно да дръпна този фаил или как да го заобиколя?
Има го в инсталационния диск на офиса... май е в основната му директория. Погледни внимателно.
Да ама нямам инсталационен диск в момента. Ще потърся утре инсталация, но искам да попитам дали Office 2000 би свършил работа или трябва да търся точно 2003 (пакета е 2003)Цитат:
Първоначално публикувано от Cko
от който диск си го инсталирал, от него трябва пак
Това се получава, когато се инсталира Офис пакета по метода - Next, next, next
и като се направи нов потребител, му иска този файл.
За избягване на подобни ситуации, тези дето по-разбират не дават инсталация по дефаулт, а избират custom, и там задават файловете от инсталацията да важат за всички потребители че и да се копират на харда за последващи промени.
Рядко използвам Next, next, next. За конкретния случай не си спомням (беше отдавна). На компа няма нов потребител, няма и качвани програми. Общо взето се използва за winampa и от време на време за някоя табличка в excel. Както разбирам ми трябва инсталационен диск, но все пак нема ли го някаде това фаилче?
Мерси за отговорите, остава да намера работеща инсталация.
започвам да ти го изпращам на мейла, но да знаеш, че е 6.2мб и ще отнеме няколко минути ;)