Аман вече от pop-up и pop-under реклами. Кажете някоя добра добавка за Firefox, така че да се оттърва от досадите веднъж завинаги.
Благодаря
PS. В опциите съм маркирал попъпите да се блокират, но въпреки това пак ми изскачат гадове понякога.
Аман вече от pop-up и pop-under реклами. Кажете някоя добра добавка за Firefox, така че да се оттърва от досадите веднъж завинаги.
Благодаря
PS. В опциите съм маркирал попъпите да се блокират, но въпреки това пак ми изскачат гадове понякога.
Обикновено се показват само тези, които се появяват след като цъкнеш с мишката на някой линк. Не знам да има читава програма, която да ги блокира. Защото често срещано явление е да ти се отвори в малко прозорче някоя увеличена снимка или текст. Резачката в този случай няма как да различи хубавия от лошия попъп.
Ако говориш за плуващите реклами дето се шмиткат из страницата, аз ползвам adblocker-а на outpost и се справям доста успешно с тях.
мдаа и аз ползвам Adblock, има и Adblock Plus
аз предпочитам първото, като на ръка си добавям краен брой филтри, за крайния брой сайтове, които посещавам често.
втория е с повече функции, огромен лист с филтри и блокира всичко живо, включително и полезни неща...
Обаче при мен един от списъците на Adblock Plus блокира примерно и тази страница:
http://www.microsoft.com/technet/scr....mspx?mfr=true
Така че или не добавяй механично всичките условия, или при нужда дерегистрирай грешните...
Защо Firefox e най-великия браузерза това пък поп-уп блока на ИЕ сложен на мах не отваря нищо
![]()