Re: Досаден проблем с Опера
Идеите са да пробваш да деинсталираш новата и да си намериш дистрибутив на стара работеща версия която да инсталираш на чисто, и друг път не се хвърляй да си слагаш всичко което ти предлагат ...
Пробвал си да затриеш кеша предполагам?
dash@, благодаря за ценния и конструктивен съвет. Много ми помогна! :051:
Ivo Wolfen@, правилно предположение. Няма ефект!
Никой ли няма представа?
моето лично наблюдение, е че опера-та не се справя правилно с някой div атрибути. може от това да се получава...
Друго, което бих предположил е в tools->web sites, да не би да е включено "Fit to width" за изображенията...
П.С.Дай линк към някой от проблемните сайтове, защото и аз минах през същите версии на операта.
Аз нямам такъв проблем, но имам друг! Имам 2 компа, на двата има опера. На единия, като кликна на някой линк към pdf файл, ме пита да го доунлоадва ли или да го отваря, а на другия направо стартира акробата и го отваря! Как да разкарам последното?
Ivo Wolfen@, http://vicove.com/
Niakoi@, инструменти->настройки->фини настройки->сваляне->махаш отметката на "без управляваните от Опера типове"->намираш pdf и маркираш->промяна. Там ще видиш какво искаш да прави операта с pdf файловете.
ами да за това си говорим.... опера смуче.. при все всичките и гиик/леет фенове... дори ИЕ като, че ли е по-добре откъм поддръжката на стандартите напоследък...