Експорт на чат-хистори от Skype
Има ли начин да се експортира историята на чата с някой приятел от скайп във формат, различен от гол .txt. В старите версии го показваше в Интернет експлорер и се виждаше с всичките му екстри и усмивки, но след версия 3.0 на Скайп може само да се копира историята от чат-прозореца, а така се губи цялото форматиране. Дайте някаква идея, по възможност без downgrade-ване на програмата.
Благодаря :)
Re: Експорт на чат-хистори от Skype
Маркиране, драг'н'дроп в word не става ли?
защо не разгледаш къде skype сам си записва хистърито и да го вземеш оттам?
аз съм с 2.5 и да тръгна да търся полза няма...
Бегат шарениите, излиза само гол текст, без картинки, без цветове, без нищо :-(
Добавено: за съжаление джаджата има някакво ниво на сигурност за разлика от icq... историята е нацепена и набутана в едни .dat файлове в Documents and Settings\User\Application Data\Skype\Username\chatsync. Излизат ми предимно маймуняци така :-(
пробвай в чат прозореца да речеш /htmlhistory
Цитат:
Първоначално публикувано от Cko
Бегат шарениите, излиза само гол текст, без картинки, без цветове, без нищо :-(
Добавено: за съжаление джаджата има някакво ниво на сигурност за разлика от icq... историята е нацепена и набутана в едни .dat файлове в Documents and Settings\User\Application Data\Skype\Username\chatsync. Излизат ми предимно маймуняци така :-(
Доколкото разбрах, трябва да се ползва апи-то, което дават на сайта и да се напише програмка, което да извади и форматира хисторито както ти се иска.
@mitkko :033:
без смайлита е, но е много, много по-добре!