-
Относно Photoshop
Надявам се да има, човек който малко да ми разбули загадката!Ще бъда благодарна!
Ситуацията е такава : Доскоро всичко беше о.к. със фотошопа, но напоследък заема много място в РАМ-а, достатъчно е да го отвориш и БУМ 700МБ място заето в РАМ-а с програмата!А на другия комп само отворен заема 11 958К!Не мога да разбера къде е проблема и на какво се дтължи!Когато обработваш големи неща е логично да ти товари всичко, но само пуснат няма логика!Какъв е кахърът му!Шопа е CS2!1Giga РАМ!И радеонче проц!Гигабаит дъно!Макар че конфигурацията едва ли би създала този проблемацион.
Пак БЛАГОДАРЯ, на хората, които ме просветят! :)
-
Re: Относно Photoshop
Виж в edit - Prefernces - Memory & Image cash и ги намали...
виж също пак там само, че в general - History states да не е много висока стойност.
-
Прегледах ги, но кои все пак са нормалните стойности!
На мен ми се струват нормални!На двата компа са еднакви, но единия заема значително повече място в РАМ-а, а другия не!
Maximum Used By Photoshop - 50% - 465 MB : Cache Levels : 4
History States e 20
Как да действам?
-
ами пробвай с едно преинсталче да видиме какво ще стане.
тези са нормални стойности... при мен само кеш левелс е на 6. Другите са същите.
-
Ето и аз си мислех същото, но мислех, че мога да мина и без преинсталация!А и честно казано ми беше много любопитно, каква може да бъде причината за тази ситуация!Човъркаше ме през цялото време!
Сега не ви ли човърка и вас!
Малко стана при мен:" Защо трябва да е по лесния начин, като може и по сложния?"
Но ако все пак някой разгадае тайната, ще се радвам и аз да разбера каква е!А и хората във форума ако попаднат в тази улица!
-
Имаше и други хора с твоя проблем. Не го разрешиха. http://www.hardwarebg.com/forum/show...ight=Photoshop
Опитай да преинсталираш Adobe Bridge Services.
-
start -> run -> cmd
del %appdata%\adobe /s (това ще ти забърше всички настройки)
del %temp% /s
И кажи дали има ефект?