Проблем с инсталацията на един софтуер... Идеи?
Софтуера е за обучение по английски (Calls 4) и инсталацията на няколко компютъра си протича нормално. Работата с програмата след това също е нормална. Само на една от машините още при инсталацията дава грешка - "error copyng file еди кой си" и не става инсталация.
Може ли без преинсталация на Уиндоус нещо да се направи? Някакви идеи? Предв. благодаря.
да не би cd-то да не се чете... пробвай през мрежата, или ако инсталацията позволява - копирай на харда и оттам инсталирай, ако копирането протече безпроблемно.
Има ли мрежа м/у ПК?
Ако да опитай да инсталираш от СД-то на друг ПК - може просто СДто да се ебава
Има една програмка CDRoller. Тя чете прецакани CD-та.
Почивните дни нямах възможност да видя отзивите по темата, та затова чак днес...
Ами ПЦ-то не е в мрежа, седи си у дома на един познат и се е@@@а.
Пробвано е да се изкопира информацията от ЦД-то върху НДД-то, процеса си минава нормално. Обемите информация след копиранато са идентични, т.е. еднакви.Та и инсталацията от харда започва нормално - пита за директория, кои приложения да се инсталират и след натискането на install - пак грешката, че не може да запише файловете.
ЦД-ROM-a е TEAC,съвсем новичък.
На мен поне ми се струва, че проблема е в Уиндоуса, може би някой модул не е наред/липсва основен файл...Вероятно ще го преинсталираме...
Пробвай на друго РС преди да преинсталираш! Мисля, че проблема е в диска!