Помощ за домашно кино LG LH-T760IA
  Молбата ми е към хората който разбират или са имали подобен проблем да кажат за какво става дума!
Преди време си купих система за домашно кино LG LH-T760IA от Технополис.В началото работ перфектно на 3-ия месец както си гледх един филм на ДВД запецна на един кадър и не реагира на никакви команди.След 2 минути извади диска и от там нататък не разпознава дискове.Какъвто и диск да сложа ми казва , че няма диск! Занесох го в Технополис и ми казаха , че е софтуерен проблем и го взеха за ремонт. На 9-я ден реших да го потърся и ми казаха ,че са поръчали някакв част от София , която неса могли в Русе да я сменят и са пратили ДВД-то в София!
Някой има ли идея какво е това което неможе да смени тук или ме връткат нещо. И като ми го върнат какво да гледам да не ме метнат с подменени части или каквото и да е ?
     Re: Помощ за домашно кино LG LH-T760IA
  Възможно е да е процесора и наистина да се бавят с ремонта не по тяхна вина.Аз имах проблем с един ТВ Самсунг и се оказа ,че чака кинескоп.На 30тия ден ми дадоха чисто нов.Тук важното е да знаеш,че ремонта надвиши ли 30 дни и уреда не е оправен имаш право да ти върнат парите.
  благодаря ти цецо7 но всичко друго работи радио усб и т.н.
  здравеите имам проблем с dvd LH-T760IA неми чете субтитри на дивекс маимуниясват 
плисссс кажете какво да направия 
   Цитат:

Първоначално публикувано от casspar  
 здравеите имам проблем с dvd LH-T760IA неми чете субтитри на дивекс маимуниясват 
плисссс кажете какво да направия

Може би това >> http://forum.setcom.bg/index.php/topic,33764.0.html

тоя код не ми го приема незнам зашто 1251 
  casspar ,прочети си внимателно упътването в частта DivX.Всичко е описано в подробности,ако не знаеш езици има в сайта на LG упътване и на български - кодовете с номер са за ДВД.

При 760IA става със задържане на subtitle бутона и отиваш на 1251,ако не стане пиши ще ти кажя и друг вариант.