-   проблеми със звука  Проблемът ми е че имам някакво странно ехо(страшно изнервящо) това едно :) след това имам странни смущения които могат да се чуят като усиля на максимум колоните. Опитах се та изчистя смущенията по няколко начина 1во инсталирах най-новите аудио дривъри за моята аудио карта(crearive soun blaster live) не се оправи реших че проблемът може да е от буксите смених ги със супер букси кабели историй НИЩо не помогна значи ш крайна сметка е софтуерно . Много се уморих умоляшам ви помогне те ! 

-   Re: проблеми със звука  да не си си включил някакъв ефект, който да симулира ехо? виж си настройките...
 смущенията в какво се изразяват? пращене? mute-ни си микрофона
 windows xp? vista?

-   Re: проблеми със звука  Мда... включен ефект е - и аз веднъж се бях яко изнервил докато се сетя да погледна в миксера :)

// това за ехото. За смущенията при движението на мишката - това е от друго, в момента обаче не мога да се сетя. Имаше преди време такова питане тук във форума.

-   Re: проблеми със звука  XP sp2 смущенията като пращене като усиля се чува и пращене и като движа мишката се променя :) а каде да ги проверя тея настроиики за ефект ехо никога не сум пускал 

-   Re: проблеми със звука  пращенето като движиш мишката се маха като mute-неш микрофона

за ефектите да ти каже някой, който в момента има creative live. аз по памет не мога да си спомня, но най-вероятно в control panel-a има отделна иконка...