Kajete otkyde da si ja svalia, please.
I ako ima razli4ni vidove koj to4no.
Thakns.
________
To war - firmness, in defeat - obstinacy, by victory - magnanimity, in pease - goodwill.
(W. Churchill)
________
Преглед за печат
Thakns.
________
To war - firmness, in defeat - obstinacy, by victory - magnanimity, in pease - goodwill.
(W. Churchill)
________
Според мен Lavasoft доста добре са се справили с проблема със Ad-aware 5.0 . Тази програма е бърза и прави backup преди да бръкне в регистрите!
Ad-Aware е най-добрата за тази цел: www.lavasoft.nu
One Ring to rule them all
One Ring to find them
One Ring to bring them all
and in the darkness bind them
"J.R.R.Tolkien"
Mnogo mersi, az taja programka ne ja znaeh, apuk tia bila mnogo polezna.
Oba4e maj ne mi vyrsi rabota za mojto problemi4e ...
NAmene neshto IE mi startira stranica kato go otvoria, a az neshta. Opravia go, kato vku4a pak kompa pak samo 4e druga, triabva mi neshto, koeto da go opravi, Please.
________
(W. Churchill)
________
Pest Patrol
www.safersite.com
ama LavaSoft AdAware e po-dobra, nema spor
Dont think about the troubles... they will come very soon !
Коя страница ти се стартира?
Razli4ni sa - ili AmericanNet, ili icq, ili msn, vseki put e razli4no
________
(W. Churchill)
________
[:-apple]<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
Thakns.[:-apple][:-apple]
Lavasoft e naistina dobra, vij syshto i diskovete kym spisanie Software. Imaj pred vid che ako premahnesh niakoj SPYware programite kym nego niama da rabotiat (Getrait i dr.)[:-bigmouth][:-bigmouth][:-bigmouth]
________
(W. Churchill)
________
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">