Запис на защитен имидж файл на сд или двд
Имам един речник, който е на имидж файл и като го маунтна с алкохол 120% и дам да симулира грешки на диска за защита и прочее, речника си работи. Ако обаче го запиша на диск речника разбира, че диска не е истински. Пробвах да запиша сд с алкохол, но пак не става. Някой има ли идея как може да се запише на диск и да работи?
Re: Запис на защитен имидж файл на сд или двд
DVDFab Platinum 4.1.0.2 Final
вышла новая версия программы, которая совмещает в себе возможности копирования DVD, преобразования видео в разные форматы и записи на диски. Программа успешно выполняет как создание копий дисков, так и подготовку видео в форматы, поддерживаемые мобильными устройствами, такими как iPod и PSP (MPEG-4/H.264 MP4). При копировании DVD можно выбрать один из нескольких режимов: полное копирование, копирование только основного фильма, выбор порядка воспроизведения клипов. Программа поддерживает и многие виды защиты, такие как CSS, RC, RCE, APS, UOPs, ARccOS, RipGuard, FluxDVD, CORE X2. Кроме этого, она может восстанавливать информацию даже в том случае, если файл IFO не читается.
Дали ше стане с тая ?
аз пък казвам че ше стане .
аргоментираи се де Pat.
Е как ще стане като DVDFab е софтуер за рипване на двд-та?
Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
аз пък казвам че ше стане .
аргоментираи се де Pat.
Ако се записва на CD, би трябвало да стане с CloneCD.
Копирал съм защитени дискове с това, после копията също са защитени :blob1
... но, http://www.slysoft.com/en/clonecd.html
Цитат:
# Amplifies weak sectors with selected CD writers
# Emulates weak sectors with all CD writers
selected CD writers значи, че не на всяка записвачка може да стане това
(аз имам Mitsumi CR-4804TE, с нея става :) )