Точни настройки за запис на ЦД с музика
Значи интересува ме някой да каже кви са точните настройки за да запиша ЦД-Р диск с
музика, който да се чете на аудио плеър в колата. Става дума за диск с мп3-ки, който за писах на шефа, и се чете нормално от компютри , но плеърът в колата казва Но мюзик...
Това е 2ят пореден такъв случай , та затова шефа вика, че не мога да записвам дискове, а пък аз му викам да си смени плеъра в колата, щтот сигурно се е скапал... :))
Записвал съм диска на най - ниската възможна скорост....
Re: Точни настройки за запис на ЦД с музика
Не всички плеари четат МР3, затова ги преобразувай в аудио формат, става и с нерото. Ще станат около двайсетина песни само, но шефът ще слуша и може да помисли и нещо за заплатата. :))
Наистина ,може шефа ти да има CD а не MP3 плеър.Запиши му едно аудио CD И виж с него какво ще стане.
Не, плеърът е Сони и може да чете мп3 дискове...
Искам , който е записвал такива да каже точно кви настройки използва в
нерото...
И моя МР3 плеър е Сони (не, че има значение) и просто пълниш диска с mp3 (или WMA) и си готов. Всичко ми е настроено в Неро-то на default.
имам предвид да уточним тип файлова система - там кои бяха исо, жулиет, диск ет уанс, трак ет уанс и тн. такива работи...
ако качиш сд-то на компютър и там се прочетат нормално, то най-добре се увери дали това нещо чете МР3, понеже по-новите МР3 плеъри за кола четат каквото и да им сложиш под формата на МР3.
мда, дискът се прочете на 2 други кар аудио плеъра, така че смятам темата
за приключена.