firmware за DVD Elite PV-400 USB
Здравейте,имам следния проблем с DVD Elite PV-400 USB.Включих външен HDD към USB входа,но не го разпознава.Дава събощение No disk.Бихте ли ми казали каква може да е причината.DVD е с оригинален софтуер,на съм му правила никакви ъпдейти досега.Ще ви бъда благодарна за всякакви съвети и препоръки.
Re: firmware за DVD Elite PV-400 USB
Погледни тук или тук.
A и темата не е за тук!
Благодаря,тази информация вече съм я прочела и не дава решение на моя проблем.
Ами добре, но така поставен проблемът не личи да са четени показаните от мен теми. :RTFM:
Ако са четени, то какъв по обем е външният HDD, мисля че Elite PV-400 USB поддържаше максимум до 80GB дискове, форматиран ли е, с каква файлова ситема и т.н.
При закачане към компютър дали се разпознава?!?
И не на последно място в темата пише: В чекмеджето на elitedvd@abv.bg с парола 123456 има последните ъпдейти на различни плеъри на Elite включително и за модела който питаш.
Успех!
HDD е 500 GB и е форматиран под FAT 32.От всичко което прочетох по форумите, разбрах че има такова ограничение за 80 GB, но все пак няма ли някакво решение? Update или нещо друго, ако знаете разбира се. Иначе хард диска се вижда от PC, няма проблем за него. Благодаря за съветите.
Re:firmware за DVD Elite PV-400 USB
здравейте от скоро притежавам Елит ПВ-4000 ЮСБ въпроса ми е следния как точно става ъпдейта?Ако може по-подробно да ми се обясни да не згафя нещо.Благодаря Ви предварително
ако може отговорите да бъдат на inhibitori@abv.bg