Re: Запазване на фаворити
Ами това се използва за запазване на фаворитите в Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Sunbird, Flock, SeaMonkey, Mozilla Suite, Spicebird and Netscape профили.
Ти да не се пробваш да запазиш фаворитите на Internet Explorer?
Има доста теми по този въпрос. Последната мисля, че беше тази !
Цитат:
Първоначално публикувано от DoRa
Ами това се използва за запазване на фаворитите в Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Sunbird, Flock, SeaMonkey, Mozilla Suite, Spicebird and Netscape профили.
Има доста теми по този въпрос. Последната мисля, че беше
тази !
Не с Мозилата съм[ Цитат:
Първоначално публикувано от DoRa
Има доста теми по този въпрос. Последната мисля, че беше
тази !
Има доста теми по този въпрос. Последната мисля, че беше тази !
[/quote]
С мозилата съм
Цитат:
Първоначално публикувано от zaks
Как стават запазване на фаворитите?
Предполагам искаш да преинсталираш Windows, затова ти трябва запазване на фаворитите.
ако е само линковете - Отиваш на 'ОТМЕТКИ' > управление на отметките, Файл >Изнасяне
записваш ги на сигурно място - втори хард, Флаша или СД
след като качиш всичко наново, по същата схема, само че Файл>Внасяне
-------------
Ако искаш да си запазиш запомнени пароли, пощи и прочее, отваряш Windows Explorer, в полето за диск пишеш %appdata%, намираш папката Mozilla и я копираш по гореуказаните методи.
След инсталацията я връщаш на същото място и всичко ти е същото както преди.