Cain & Abel 4.9.20 работа с нея...!!!
До колкото разбрах с нея мога да видя всякакви пароли... който са вкарани от моето PC как и къде и какво трябва да направя... за да науча паролата... идеята е следната гаджето идва пуска си skype от нас.. програмата записва паролата аз я виждам след това :) Доста хора биха ме изкритикували за това... но какво да се прави :)
Re: Cain & Abel 4.9.20 работа с нея...!!!
Препоръчвам ти
keyloger на твоя компютър
гаджето идва у вас
логва се
след това ти гледаш лога и виждаш паролата
и след това ... сменяш гаджето.
Бях писал преди това: "Ревността когато е без повод е глупава, а когато е с повод е безмилена, всичко е свършило"
Мисълта ми е, че ако ще се следите, по добре приключвайте връзката си без да си създавате мъка сами на себе си.
да така е... в интерес на истината никога не съм се съмнявал във нея :) но защо ли когато се скараме не погледна за какво иде реч и как ме плуе зад гърба по добре да знам колко струва пред това да съм заблуден глупак мерси много ще опитам програма ли е всъщност? keyloger ? и от къд емога да я дръпна :) намерих нещо засече го като вирус... с avast home съм и spybot
Да, нормално е да го засече като вирус.
Аз препоръчвам Ardamax Keylogger. Изисква след инсталацията да я настроиш [антивирусната].
Като exceptions, определени файлове и процеси за да не пищи самата антивирусна.
Link
Ще я намериш по торентите, но ... пак казвам, недей.
Няма да спечелиш нищо.
Ако имаш впечатления, че си "заблуден глупак", значи наистина си такъв, недей търси доказателства. Ще ти е криво повече.
мерси за инфото :) ами за сега не обмислям да го правя... :) но уви някой ден ако ми потрябва ще я ползвам без да се замисля :016:
благодаря още веднъж :17:
За нищо.
Пожелавам ти да не се налага да я използваш.
Поне що се отнася до любимата.
Malone не успявам да настроя аваст. да не го засича като вирус :(
ако може да помогнеш с нещо....