Novinarite v setcom biaha pisali che nikade iz neta bil pusnat toia film, ako niakoi razbere neshto, da pishe !!!!!!!!!!
Преглед за печат
Novinarite v setcom biaha pisali che nikade iz neta bil pusnat toia film, ako niakoi razbere neshto, da pishe !!!!!!!!!!
mi to mai tozi film oshte se pravi
Филма който се разпространява из мрежата едва ли е завършен а за качество да не говорим - така разправят създателите в един репортаж,
но има вероятност и да правят антиреклама на пиратското копие ...
Доколкото ми е известно понастоящем се дооформят компютърните ефекти на Двете кули. Филма трябва да е готов в края на ноември или началото на декември. Потрайте малко. Помежду другото мислете си за специалното издание на Властелина - Задругата на пръстена. Цели 3 часа и 20 минути, в които ще видите изцяло нови, добавени тази година сцени.
BROUGHT TO U BY MSAN
А, забравих. Изданието ще излезе ноември тази година. Дано от Александра се сетят да го пуснат за продажба/наем. Ако ли не, винаги има Интернет, откъдето да седръпне. хе-хе.
BROUGHT TO U BY MSAN
мегатъпотия!!!
сега какво - patch-нат ли ще се води филма или ще е expansion? а ще има ли специален release само от 20 минути с manual кога да си представяме, че са новите сцени, вместо да гледаме отново целия филм?
аман от сребролюбие! каквото направили - направили! хубав е филмът, какво сега се правят на интересни?! разбирам да е имало цензурирана версия или насила осакатена, както едно време осакатиха дюн (за книгата говоря), че да се налага... а то така... ае, че се нервирах
Ehehheheh
Lord of the Rings 1.1.21.2133
на програмистки едик: Властелина на пръстените едно, версия едно, релийз 21, билд 2133... без коментар очаквайте официален билд 2200 че този е бета и може да не е съвместим с домашното ви DVD, за повече информация support.lordoftherings.com :):):)
<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>
To veche se zagovori za treta chast....
Az lichno predpochitam tozi pyt da si go izgledam s gotino kachetvo pyrvo, zashtoto s part 1 stana goliam ujas - imah 4 razlichno versii i dokato dojde gotinoto veche mi beshe pisnalo ot filma
Бре, хора. Ко` се запенявихте :)) Та Neowin още пролетта обявиха, че Властелинът ще излиза в два варианта на ДВД - кино вариант и специално издание с добавени сцени.
Напоследък стана мода в Холивуд да има три вида премиери: кино премиера, видео премиера и ДВД премиера. Така че, за всяка една от тях хората искат да изкарат парици. Мъни мейкс дъ уърлд го ароунд :))) Старо, като света, значи.
А за сцените:
1. Билбо пише книгата си в Торбодън
2. Даването на подаръците от Галадриел и Ко. в Лотлориенския лес
3. Галадриел изпраща задругата с песен от лодката под формата на лебед
4. Иска ми се да сложат и нещо за Том Бомбадил, ама не знам...
BROUGHT TO U BY MSAN
Msan, я ги изрежи да си patch-неме нашите версии :)
<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>
През ноември, DeathKnight, през ноември :))
И както казват, може да не спазя времето, хи-хи.
BROUGHT TO U BY MSAN
Леле туй с допълнителните сцени е кофти... Аз вече съм си го направил филма на дискове и сега пак ще трябва да записвам нови 2 диска, защото решили да направят 2-3 нови сцени.
Сега сигурно, заради update-а на филма, ще трябва да си patch-ваш телевизора, видеото... Няма начин! И за всичкото туй пари ще се искат! Да живее пиратския бизнес... Трябва да се направят пиратски кина, не мислите ли? Хем хубаво качество, хем ефтино!
Mi to e iasno, 4e sha slojat novi sceni. Ima cial kyp vajni rabot v knigata, deto sa izpusnati vyv filma...
наскоро в една от Р2Р бозите открих версия на Lorda-2, която по големината съдя, че май си беше цялата...ма вярвайте ми това, което започна да се тегли беше такъв резил откъм качество, че наистина може да откаже и най-големия фен от филма...
най-добре си е да си го изчакаме културно и да му се нарадваме качествено...[:-bigeyes]