Проблем с Adobe Flash Player
Като се опитам да отворя някоя страница ми изписва това съобщение
A script in this movie is causing adobe flash player 10 to run slowly.If it continues to run, your computer may become unrensponsive.Do you want to abort the script?
Деинсталирах го и го качих на ново,но проблема не се решава.Също така като се опитам да отворя страница ми казва че няма такава,а след рефреш се отваря.Имам инсталиран Windows XP SP3 ползвам IE7
Re:Проблем с Adobe Flash Player
Най-вероятно проблема си е в самия флаш аплет на конкретния сайт. Понякога причината е в неправилно формулиран ActionScript , понякога в XML ресурси които не се зареждат и/или са с някакъв вид грешка (логическа или изобщо липсват).
Въпросното съобщение просто предпазва ОС от това флаш плайера да не изяде всичкия РАМ и с това да ти крашне или увисне системата.
Аз лично съм получавал въпросното съобщение когато съм компилирал на Flash CS3 Action Script , който има вложен безкраен цикъл .
То това и му пише, че проблема е в скрипта, затова го питам кой сайт.
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
То това и му пише, че проблема е в скрипта, затова го питам кой сайт.
Проблема се получава когато компютъра не е работил и го пусна.Вчера го махнах флаш плеара и този път не го качих от официалната страница,а от първият сайт който отворих,ако не се лъжа беше дата.бг.Сега ставам и проблема го няма,като отварям някоя страница не ми казва че няма такава и не трябва да правя по няколко рефреша за да се отвори.Много странно нещо защото няма никаква логика.Дано проблема да се е решил и да не се появява повече.Мерси на всички, които се опитаха да помогнат.