Excel и ###### символите на някои клетки
Здравейте!
Имам следното питане - след копирането на някои клетки от ексел в обикновена текстообработваща програма като ноутпад, излизат просто 256 диеза #####... Предполагам че става така понеже клетката е по-дълга (може би и да е друг проблема) но това което ме вълнува реално е как може да се премахне този проблем?
В ексел знам как да направя дългите клетки да не излизат като ##### (давам wrap cells и autofit и всичко си се гледа нищо че стават огромни) обаче въпреки това като я копирам тази клетка в ноутпад тя излиза като 256 диеза.
Re:Excel и ###### символите на някои клетки
Не копирай директно цялата клетка като такава, а влез в нея и си селектирай и копирай съдържанието
Ами ако искам да си копирам директно цялата клетка? Идеята е че ще се копират доста клетки и да влизам във всяка една ще отнеме огромно количество време.
Дай някакъв примерен файл, за да го огледаме.
Ако използваш WordPad, същото ли се получава?
Разбрах откъде идва проблема и защо слага ########. Не е нито от количеството текст, дали има редове в него, нито от големината на клетките, нито от това дали има wrap или не... получава се като се зададе на клетките че са текстови. Като има дам general и се оправя.