Проблем при запис на ауди
Значи, винаги съм записвал ауди дисковете с Неро, но преди две седмици реших да пробвам нещо ново. Разрових се и намерих Ashampoo / доста добри отзиви /. Записах един диск и излезе доста тих. Пробвах с друг след това с друг албум и все излиза тих. Реших да се върна на Неро. Свалих си 9ката записвам и силата на звука този път прекалено висок / дразнещ/, и идва проблема- незнам какво да правя. Някакви идеи ?!?
Re:Проблем при запис на ауди
цъкнал ли си на Options -> Enable normalization ?
това "подравнява" силата на звука, съобразявайки го с някакво ниво, което, за съжаление, не е описано какво да е.
обикновено нивото на нормализиране може да се променя, но в Ashampoo възможностите са доста постни
пробвай без...
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
цъкнал ли си на Options -> Enable normalization ?
това "подравнява" силата на звука, съобразявайки го с някакво ниво, което, за съжаление, не е описано какво да е.
обикновено нивото на нормализиране може да се променя, но в Ashampoo възможностите са доста постни
пробвай без...
Мерси. Утре ще го пробвам че без музика " умирам ". А някоя друга програма да ми препоръчаш.
аудиодискове през живота си съм записал сигурно 4-5, и то още в далечното минало, когато ползвах неро, така че - съжалявам, нямам пресни впечатления за препоръки
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
аудиодискове през живота си съм записал сигурно 4-5, и то още в далечното минало, когато ползвах неро, така че - съжалявам, нямам пресни впечатления за препоръки
Благодаря ти
Порови се в настройките на програмата и изключи всички опции за корекция на силата на звука, като нормализацията. С нерото вероятно си с оригиналната сила на звука.
Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Порови се в настройките на програмата и изключи всички опции за корекция на силата на звука, като нормализацията. С нерото вероятно си с оригиналната сила на звука.
Вече пробвах какво ли не и не става / звука все си остава високо дразнещ/. Махнах 9ката и сложих пак 7ца - пак същото. Помагайте че аман.