-   Проблем с Форума  Здравейте,

пичове имам много странен проблем с форума.Ако вляза във Форум(не

Олекотен)прозорците които съм отворил не подлежат maximize-ване(

ако го maximize-на ми показва само бял екран).Надявам се проблема да е мой ,но все пак си дайте мнението по въпроса.

P.S.въпреки че не поствам,всеки ден си чета форума и много го ценя.

-   Проблем с Форума  ... Не знам какво да ти кажа. По принцип няма такъв проблем при мен... 

-   Проблем с Форума  i az ne sum zabeliazal takova neshto 

-   Проблем с Форума  Абе то не ми пречи много,ама все пак да ви попитам.

Явно проблема e в мен.

-   Проблем с Форума  И аз имам някакъв проблем - "активни теми" не ми работи. Винаги когато вляза ми казва, че имам нула активни теми от последното ми посещение...

И това на няколко PCта.

-   Проблем с Форума  Abe i az imam problema s beliq ekran, po-to4no kato maximaizna prozoreca i po4va nanovo da zarejda stranicata :(( oste polovin minuta sum nazad. A osven tui da popitam, zasto kato se za4eta po-dulgo vreme v nqkoiq tema, posle kato se vurna obratno v glavniq forum i si4kite mi temi stavat s lilavi4ko - sire4 ne pro4eteni ? 

-   Проблем с Форума  posle kato se vurna obratno v glavniq forum i si4kite mi temi stavat s lilavi4ko - sire4 ne pro4eteni ?

И аз го имах този проблем известно време,и го реших(ако може така да се каже) като се логвах наново.Явно от Варна форума се бъги.

-   Проблем с Форума  И при мене като максимизна трябва да чакам на ново да го въвжда. Проблема не мисля че се дължи на това че съм във Варна. 

-   Проблем с Форума  Абе то беше майтап за Варна,ама половината постнали с проблеми са от Варна:) 

-   Проблем с Форума  Тоя проблем с белия джам е от бъгавия IE6! М[:-censored][:-censored][:-censored] на MS!

Я си сложете един Netscape да видим дали ще го прави!

-   Проблем с Форума  Да бе наистина на Netscape-a няма проблеми. То каточели форума е правен за Netscape. 

-   Проблем с Форума  Julian az sega cak se zagledah che i az imam problem s aktivnite temi..vse sa na 0, ta s netscape-a i tova li se opravi? 

-   Проблем с Форума  Бе всичко що се отнася да браузара е ОК. Явно форума е правен за Нетскейп. 

-   Проблем с Форума  Аз работя с Opera i IE6 голям майтап - винаги различни прозорци, а и темите ми са винаги в син цвят т.е.непрочетени (а съм ги чел).[:-jump][:-jump2] 

-   Проблем с Форума  ru-boy, при мен този проблем с всички теми непрочетени го прави когато не съм се логнал с потребителското си име, а като "anonymous"; я виж да не е така и при теб ?