-
Проблем с Форума
Здравейте,
пичове имам много странен проблем с форума.Ако вляза във Форум(не
Олекотен)прозорците които съм отворил не подлежат maximize-ване(
ако го maximize-на ми показва само бял екран).Надявам се проблема да е мой ,но все пак си дайте мнението по въпроса.
P.S.въпреки че не поствам,всеки ден си чета форума и много го ценя.
-
Проблем с Форума
... Не знам какво да ти кажа. По принцип няма такъв проблем при мен...
-
Проблем с Форума
i az ne sum zabeliazal takova neshto
-
Проблем с Форума
Абе то не ми пречи много,ама все пак да ви попитам.
Явно проблема e в мен.
-
Проблем с Форума
И аз имам някакъв проблем - "активни теми" не ми работи. Винаги когато вляза ми казва, че имам нула активни теми от последното ми посещение...
И това на няколко PCта.
-
Проблем с Форума
Abe i az imam problema s beliq ekran, po-to4no kato maximaizna prozoreca i po4va nanovo da zarejda stranicata :(( oste polovin minuta sum nazad. A osven tui da popitam, zasto kato se za4eta po-dulgo vreme v nqkoiq tema, posle kato se vurna obratno v glavniq forum i si4kite mi temi stavat s lilavi4ko - sire4 ne pro4eteni ?
-
Проблем с Форума
posle kato se vurna obratno v glavniq forum i si4kite mi temi stavat s lilavi4ko - sire4 ne pro4eteni ?
И аз го имах този проблем известно време,и го реших(ако може така да се каже) като се логвах наново.Явно от Варна форума се бъги.
-
Проблем с Форума
И при мене като максимизна трябва да чакам на ново да го въвжда. Проблема не мисля че се дължи на това че съм във Варна.
-
Проблем с Форума
Абе то беше майтап за Варна,ама половината постнали с проблеми са от Варна:)
-
Проблем с Форума
Тоя проблем с белия джам е от бъгавия IE6! М[:-censored][:-censored][:-censored] на MS!
Я си сложете един Netscape да видим дали ще го прави!
-
Проблем с Форума
Да бе наистина на Netscape-a няма проблеми. То каточели форума е правен за Netscape.
-
Проблем с Форума
Julian az sega cak se zagledah che i az imam problem s aktivnite temi..vse sa na 0, ta s netscape-a i tova li se opravi?
-
Проблем с Форума
Бе всичко що се отнася да браузара е ОК. Явно форума е правен за Нетскейп.
-
Проблем с Форума
Аз работя с Opera i IE6 голям майтап - винаги различни прозорци, а и темите ми са винаги в син цвят т.е.непрочетени (а съм ги чел).[:-jump][:-jump2]
-
Проблем с Форума
ru-boy, при мен този проблем с всички теми непрочетени го прави когато не съм се логнал с потребителското си име, а като "anonymous"; я виж да не е така и при теб ?