Трябва ми програмка за записване действията по десктопа
Трябва ми програмка за записване действията по десктопа. Целта ми е да направя един вид ХЕЛП как се работи с дадена програмка.Как се смяна бува на дадено устройство и др. Да записва целия екран и ако отчите натискането на десен и ляв бутон на мишката ще бъде идеално. Сега ползвам Gadwin PrintScreen Pro , но стават много снимки и на всяка трява да пиша допълнително...
Надявам се разбирате за какво иде реч. Благодаря предварително
Re:Трябва ми програмка за записване действията по десктопа
Намерих нещо.... CamStudio сам 2,5 МБ ... Върши ми работа... Camtasia Studio е голяма и тежка за тази работа само.
Ако сметнете може да изтриете темата.
Благодаря за вниманието
Fraps-a май също можеше да записва десктопа :)
Ето 2 добри и от мен.
My Screen Recorder
и http://www.itninews.com/news.php?readmore=2685 - безплатна
Разгледай Wink - правена е точно с такава цел и е безплатна.
Благодаря на всички отзовали се... Разглеждам предложените от Вас програмки... Много ми допадна предложената от periel
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Fraps-a май също можеше да записва десктопа :)
Fraps не може да записва десктопа :)
Цитат:
Първоначално публикувано от milenk
Трябва ми програмка за записване действията по десктопа. Целта ми е да направя един вид ХЕЛП как се работи с дадена програмка.Как се смяна бува на дадено устройство и др. Да записва целия екран и ако отчите натискането на десен и ляв бутон на мишката ще бъде идеално. Сега ползвам Gadwin PrintScreen Pro , но стават много снимки и на всяка трява да пиша допълнително...
FastStone Capture
Надявам се разбирате за какво иде реч. Благодаря предварително
Tech Smith Camtasia Studio, доста е добра и с доста опции...
Цитат:
Tech Smith Camtasia Studio, доста е добра и с доста опции...
опаа тя лично съм я пробвал, преди години, пробването трая десетина минути, след което замина директно в коша :)
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
опаа тя лично съм я пробвал, преди години, пробването трая десетина минути, след което замина директно в коша :)
fXOrange, всеки има право на вкус...аз просто давам предложение :) Моля те да не приемаш думите ми за заяждане или критика, но не виждам твоето предложение, въпреки че си коментирал още едно мнение по-горе. Сигурен съм, че на всички ни е интересно ти какво използваш?
@cyb3rtrust
аз какво използвам, ок.
AllCapture Enterprise
SnagIt
praps
искам да наблегна на факта, че AllCapture Enterprise е точно за тази цел, която той изисква, плюс това записът може да се експортира под няколко формата, като примерно Flash,WMP file, exe file и най вече в MPEG
И още един път повтарям Camtasia Studio е пълна боза.
Аз ползвам Total Spy, тя има доста обширни функции, освен да снима десктопа на зададен период от време ;)