-
Компютърни речници
Та направо към въпроса :)
Дайте някакви идеи за такива речници, имаше някъв Boabab ли къв беше. Значи трябват ми - английско-български и обратното, както и някакъв немско-български и обратното :).
От къде могат да се свалят или да се купят. Някакви препоръки, кой точно да взема и тн. Абе всякакви препоръки ще са ми от полза. [:I]
-
Компютърни речници
-
Компютърни речници
На славейков продават един дето е със 600000 думи. Можеш да ползваш безплтната версия на Корал дето е 250000 думи. Продват и немски речници. Аз си купих Vesi dicrionary със 400000 думи но не съм доволен от него.
-
Компютърни речници
mnogo hubavo e tva ako juvee6 v sofia... a nqma li talkoven re4nik?
-
Компютърни речници
Този Vesi речник е най-голямемия боклук с който съм се набутвал. 15 лева, обещават 400х думи, но като ги сравник с SA-.. думите са грубо с 10-15% повече. Става въпрос за издание купено преди около 2 години (и сравнено с SA-50х думи), да не говорим, че регистрацията вече не работи с XP-то. Не съм се и обаждал да ги псувам, защото и безплатен не го искам.
-
Компютърни речници
За мен AEdictionary http://aedict.hit.bg е най добрия. Има и транскрипция. SA dictionary е по слаб защото за една дума дава малко значения, някои са неточни, 2-ро, 3-то значение е дадено като първо.
За немско<->български харесва ви не харесва Vesy е единствен.
Ако си добре с руския ти препоръчвам ABBYY Lingvo 8.0.
-
Компютърни речници
Ta kato e stanalo vapros ima li bulgarski talkoven re4nik za PC?
-
Компютърни речници
az sym na SA Dictionary, am da pitam slu4ajno da znaete niakoj bg - arabski ili arabo - bg komputuren re4nik?
-
Компютърни речници
SA ne e losh za vsekidnevna upotreba no naistina e bedni4ak.Webster e ubiec oba4e e talkoven i trqbva da znaesh dobre english ina4e nqma po-dobar!!!
-
Компютърни речници
Aз съм с професионалната версия, която е доста по - пълна откъм думи.
-
Компютърни речници
[:-turtle](<font color="blue">www.ars.ru</font id="blue">) - ima i profesionalni[:-turtle]
-
Компютърни речници
EI TOQ E ANGLISKO BYLGARSKI I OBRATNO MNOO MI HARESVA NA MENE http://aedict.hit.bg/aedxp.zip
-
Компютърни речници
Sa Diktionari E mnoo dobar as li4no go polzvam ot mnooo vreme i mi var6i Strahotna rabota.