Възвръщане на Филми от форматиран HDD USB Hard disk?
Възвръщане на Филми от форматиран HDD USB Hard disk?
Тоя път я сколасах :)
Ще спомена с няколко реда точно за какво става на въпрос .
1.Форматирах си няколко кратно HDD USB Hard disk-а на EXT3, NTFS, FAT32, инсталирах си Linux пак форматирах HDD USB Hard disk-а на EXT3, NTFS, FAT32 и след това пак-не знам дори и колко пъти я правех тая цялата операция, докато накрая си направих Backup с Acronis и Backup-а остана на самият HDD USB Hard disk ,та взех че се сетих че съм форматирал няколко филма :)) :help
Та въпросът ми е имали начин да се възвърнат форматираните ми Филми с формати Xvid, DivX ,MOB ,Vob MPG4 ,AVI.... Не че са кой знае колко важни, но съм си събирал филми който са ми допаднали страшно много и мога пак да ги гледам ,и сега все едно липсва нещо, но не е болка за умиране .
Писал съм на няколко Recovery Фирми но чакам още за отговор та реших да напиша и тук 2 реда angel
Благодаря на отзовалите се !
Re:Възвръщане на Филми от форматиран HDD USB Hard disk?
1. по-лесно и евтино ще е да ги дръпнеш пак ;)
2. има някакъв шанс, но само ако въпросните файлове са били към края на обема, т.е. не са били презаписани от последващите инсталации и т.н.
във всеки случай ще е голяма играчка, като изобщо не ти препоръчвам да правиш ти опити
е чак след 10 формата на харда ли се сети, че имаш филми вътре, дето държиш на тях?!!! :)
@FearMe
Надявах се че ще се измисли нещо но ...
Все пак се надявам че ще намеря някоя подходяща програмка.Проблема е че става много бавно с часове .
Vae victis!
@fXOrange
е чак след 10 формата на харда ли се сети, че имаш филми вътре, дето държиш на тях?!!!
Чак след месец и половина :blob
Да не бях се сещал по добре.
Хич не ми върви с тея формати, както и на телефона така и на компютъра.
Бях си форматирал телефона и после не мога да настроя GPS сега пък форматирах и HDD USB Hard disk-а .Оставам с впечатлението че не ми се отдават тея нови науки :god
/offtopic
да, правилното е Vae Victis, само че аз цитирам Kain от Blood Omen, където нарочно или не, има допусната грешка :)
@FearMe
между 40-50 различни програми пробвах и нищо не става.Намираха се какви ли не данни но това което ми трябва не можа да се намери.
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ами значи отпиши ги :)
ХАхаа ще си ги записвам вече на листче както и филмите така и програмите . :))