toshiba satellite recovery disc ???
Здравейте !
Докараха ми един Toshiba Satellite L30 - 115 .Тръгнах да му слагам ХР (student edition )- обаче то проблеми с драйверите , забива и т.н. Иначе на него си имаше старичко ХР , ама сега стана боза отвсякъде . Диск оригинален съответно няма . От братушките намерих оригинален рековъри на ХР за тошиба ( ама си е на руски ) .Някъде по торентите може ли да се намери бг версия ??
Re:toshiba satellite recovery disc ???
Че кви са му проблемите пък с драйверите на тоя лаптоп ? Я му слагай едно читаво ХР и дърпай драйвери от сайта на Тошиба и не се занимавай с глупости.
http://eu.computers.toshiba-europe.c...jsp?service=EU
Търси го в Archive (щото е стар модела)
(Ако не намери диска при инсталиране на ОС-а му задай в биоса да не е AHCI a IDE)
Казвам че ми трябва рековъри защото в момента флашката не се разпознава , а wireless няма защото драйвера е инсталиран ама нещо не иска да се показва утилиту . Как да му вкарам драйверите ? И защо тая цялата мъка ако рековъри на ХР ?
Веднага ти казвам , защото повечето модели от серията L30 се продаваха с инсталирана Виста и първоначално въобще нямаше драйвери за ХР за тях. Аз имах L30-113. A тези които бяха с XP са с Intel чипсет и видео.
опс , добре че спомена . значи както съм сложил хр-то ще дърпам драйверите директно от сайта . 10х за инфото . :beer:
За това е форума, да си помагаме ... Ъъъъъъ по кабела ли ще ми я пращаш бирата хихихихи