конвертиране от аудио диск
Имам следния проблем имам много стар аудио диск и исках да си го прехвърля в компа но не се получава.. Компа разчита диска и го плейва но не мога да си го конвертирам с програмите които имам а и като отворя диска ми показва че песните на диска са по 1kb като стартирам пърче си тръгва нормално но не мога да си го копирам на компа или конвертирам в друг формат ...
До сега такова нещо не ми се е случвало обикновено намирам какво то ми трябва в нета и не съм се сблъсквал с подобен проблем но това не мога да го намеря в нета и за това искам да си го прехвърля в компа и да си го конвертирам за да си го кача в mp3-ката...
Re:конвертиране от аудио диск
Темата трябваше да е в раздела с логическите задачи - трябва да се отгатне операционната система, с която работиш, хардуера, с който разполагаш, какво точно правиш и как...
Виж този материал, може и да ти свърши работа.
опитай с dBpoweramp CD Ripper обикновено чупи всякаква протекция
Така с XP-pro sp3 ми работи машината все още. Oт тези програмки проработи Exact Audio Copy но не стана по посочения начин защото не намери на диска никаква информация :081: но някак си успях да си рипна диска на компа :ole :yahoo: пък сега вече ще си конвертирам копие за MP3-ката ...
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА .... :Drinks: